Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, hogy egy visszafogottabb sráccal sok jobban lehet "járni", mint egy nagymenővel?
Hála égnek én egyikkel se kezdenék :) nem kell magamat nyugtatni.
Simán tapasztalatot írtam le, hogy én mivel találkoztam életemben
(az ember lányához kicsit másként állnak, máshogy viselkednek a pasik, ha sose lesz nála esélyük, mert egy térfélen játszanak, jobban elengedik magukat nem játszanak szerepet, mert nem kell/felesleges)
Régebben én is minden hülyeséget posztoltam, "rajongtak" értem.
Vagy 4 éve egyetlen egy facebook posztom sem volt, szerintem még mindig van mindenhol legalább 1 ismerősöm (mármint, ha megyek valahova, felismernek az emberek, többnyire olyanok, akikről fogalmam sincs, hogy kicsoda), szóval mondhatjuk, hogy "van közösségi életem", soha senki nem tudott rólam semmi személyesebbet, szerintem elég gáz dolog a közösségi média által szolgáltatott felületeken élni az életed, önfényezni másképp is lehet. :)
A visszafogottabb sráccal feltehetően nem lesz olyan izgalmas életed, cserébe kevesebb stressz (nem jár annyit bulizni, többet foglalkozik veled etc), a menci gyerekről meg mindig azt fogod gondolni, hogy mikor csal meg, most éppen kivel van, mert kevesebbet fog beszélni az "érzéseiről", illetve sok más haverja van, akikre sok időt fog szánni, így jogosan érezheted magad elhanyagoltnak (persze csak ha alapjáraton nagy az igényed az együttlétre).
Mindegyik jó, a maga módján, ha nyugis, otthon ülős, megbízható srácot keresel, akit sok közös programra befűzhetsz, akkor az első, ha többet szeretnél "élni", bulikázni, haverokkal lenni, hobbidnak időt szentelni (ami nem közös), picit "izgalmasabb", "megbízhatatlanabb", kapcsolatot folytatni, menj a menő gyerekhez.
Egyébként én a második kategóriához közelebb sorolnám magam, mint az elsőhöz, de szerintem nem igazán ennek kéne szempontnak lennie egy választásnál, főleg, hogy nagyon-nagyon sok más kategória is létezik, ráadásul ennek a kettőnek is végtelen szintje van.
21f
Mindig is az olyanok vonzottak, mint az első típus, a mostani párom is ilyen. Nem nyámnyila, de nem szeret a középpontban lenni. Határozott és férfias, de pl közösségi oldalát évente egyszer ha megnézi. Nincs "izgalmas" élete, de ha csinál is valami izgalmasat azt nem posztolgatja sehova.
Ettől függetlenül, egy visszafogott ugyanúgy megcsalhat, exemmel pl így jártam.
Figyelj.
Abból a szempontból egyetértek veled, hogy visszafogottabb srácok között is lehet találni olyant, aki jó (ez ízlésfüggő is, vannak akiknek pont ezek jönnek be, mert őmaguk is visszafogottak).
DE....
Amit leírtál, az nem minden visszafogottabb srácra, illetve nem minden nagymenőre igaz.
Én ismertem már olyan önbizalomhiányos srácokat, akinek nem lettek ettől minőségi barátai, nincs "jól el", ő is szenved, meg nyavalyog (tapasztalatból szólva), ő is megcsalhat, vagy megbánthat.
Gáznak tartom azt a fajtát, aki népszerűtlenként is a népszerűekkel rivalizál, hozzájuk hasonlítgatja magát, irigykedik a "nagymenőkre" (Az a típus, mint a "Two man and the half"-ből Alan Harper)
A "nagymenő" emberek sem föltétlenül csalnak meg. Ők inkább úgy működnek, hogy kezdetben egy ideig csak flörtölgetnek, sokmindenkivel ismerkednek, sokat csajoznak, de nem ragadnak le bárkinél. Természetesen ha megtalálják a legjobb nőt, egy "menő csajt", akkor tartanak hozzá:D
Ezzel szemben vannak olyan visszafogott srácok, akik örülnek, ha szóba áll velük egy nő, bárkivel hajlandóak összejönni, nem válogatnak, mert úgy érzik, hogy nehezen találnak társat. Ennek is megvannak a maga hátrányai. Nem "szerető társ' vagy a szemükben, hanem csak egy random nő, aki végre szóba állt velük.
Én a kettő közt vagyok. Noha van közösségi életem, mégis a személyes dolgokat, csak a nagyon régi (10-17 éve tartó) barátaimmal osztottam meg. Haver, ismerős is van amennyi kell. Általában mindent elsütök egy poénnal, vagy egy jópofa viccel, viszont amikor komoly egy-egy téma, akkor a lehető legkomolyabban teszem oda magam a megoldás érdekében.
Ismerkedés szempontjából nem volt sok párkapcsolatom, mivel megválogatom, milyen NŐvel jövök össze.
Ezért számítok kakukk tojásnak a társaságban :)
28/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!