Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találhatnám meg egy régen elvesztett ismerősömet?
Sokáig kapcsolatban voltunk a neten, és telefonon is. Néhányszor találkoztunk is, de évekkel ezelőtt elszakadtunk egymástól.
Hülyén hangzik, de csak a keresztnevét tudom.
Nagyon szeretném felvenni vele a kapcsolatot újra, de arról az e-mail címről nem válaszol, amit ismertem. (Szerintem már nem lép be egy ideje, és a freemail olyankor csak elnyeli a leveleket. Ő nem kapja meg, nekem meg nem jön visszajelzés, hogy nem sikerült kézbesíteni.)
A telefonszámát sajnos elveszítettem, azóta 2x cseréltem telefont.
Viszont vannak róla fényképeim a fépemen.
HOgy találhatnám meg? Egy magánnyomozó tud ilyesmiben segíteni?
A képekre rákerestem már a neten, de nincs találat rájuk.
Milyen lehetőségeim vannak, ha vannak?
Miért akarod ilyen hirtelen megtalálni?
Egyébként, ha tudod, hogy melyik iskolába járt az alapján el tudsz indulni.
Egy csomó energiát és pénzt ölhetsz a dologba, de a siker esélye kicsi (persze a nyomozó ezt nem fogja megmondani előre, ő csak levesz pénzre).
Nekem is van olyan ember az életemben, aki elkeveredett mellőlem, és sajnálom a dolgot, de azért nem kezdenék el nyomozgatni utána.
Ja, arra én is kíváncsi lennék, miért lett ilyen fontos a megtalálása, mert ha én telefonszámot cserélek első, hogy lementem a számokat.
Megpróbálhatsz rákeresni az email címre a neten, lehet korábban még eladott egy-két cuccot vaterán, és ott email címet és nevet is megadnak.
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát!
Regisztráltam facebook-on, és kitettem az egyik fényképét. Ha valakinek lenne kedve megosztani az ismerőseivel, szívesen küldök linket. (Nem tudom ide kiraktahom-e nyilvánosan, úgyhogy inkább nem teszem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!