Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak valóban undorodnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak valóban undorodnak a szilikon mellektől? Mik a tapasztalataitok? 23/L

Figyelt kérdés

Nyilván mindig csak azt hallani, hogy fúj milyen mű, meg hát a természetesség odavesz... bármilyen kicsi a mell, természetesen szép, miért kell a nőknek elcsúfítani magukat.

Nekem valóban kicsik (75A) és zavar, mert nem érzem magam nőiesnek. Tinédzser korom óta várok, hogy majd megnő, mindenki csak ezt hajtogatta, és máig semmi, ugyan olyan, mint volt. Elsősorban magam miatt csináltatnám meg, hogy én elégedett legyek, ha belenézek a tükörbe. Másodsorban, meg hogy vonzó legyek. Nem divatolásból.

A férfiak valóban ennyire elfogultak a szilikon cicikkel kapcsolatban? Rendes kapcsolatban sem tolerálnák ezt? Nyilván nem úgy indítanék, hogy: "szia, xy vagyok, és műmellem van!" max akkor mondanám el, ha szexre kerülne sor.

2018. jan. 6. 20:20
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
52%

Kérdező, senki nem mondta, hogy Magyarországon dolgozol, a válaszoló csak annyit mondott, hogy az átlag magyar árérzékeny. És tökéletesen igaza van!

Nem kell villognod az anyagi helyzeteddel, kivéve, ha mással nem tudsz.

2018. jan. 6. 22:28
 22/29 A kérdező kommentje:
Indulhat a provokálás :)
2018. jan. 6. 22:45
 23/29 anonim ***** válasza:
64%

Neked nem a melleddel, hanem a stílusoddal, és a szövegértési képességeiddel van a fő gond.

Kár, hogy arra nincs plasztikai segítség.

2018. jan. 6. 22:51
 24/29 anonim ***** válasza:
9%
Szerintem tapogatásnál kiábrándulnék belőle, mert érezném hogy ez nem valódi és ha előtte felállt rá a farkam, akkor ezután már nem tenné, mert az agyam olyan információt sugározna felé, hogy ez csak csak egy anyag, domborúra formázva és beültetve egy lapos bőrfelület alá, amin van mellbimbó. Szomorú is lennék, ahogy most is lettem. :/ Miért kell elrontani bármit, ami természetes?
2018. jan. 6. 22:55
 25/29 anonim ***** válasza:
#17 vok. Válaszolnál öszintén???
2018. jan. 6. 23:12
 26/29 anonim ***** válasza:

Szerintem a szőke csaj melleit nagyon nehéz lehet kihozni, alacsony profilú implant kell hozzá mindenképp, de talán még az is magas lenne, mert a legtöbb kis térfogatú implant alacsony profillal nem ilyen széles és magas, ha nagyobbat szeretnél az pedig magasabb lesz. Tutti valami különleges formájú implant fog kelleni ilyesmihez.

Másrészt, ha olyan csúcsosak a melleid, mint a 2. Linkelt fotón, akkor nem lesz olyan természetes az eredmény.

Nézz egy csomó előtte utána képet, akinek olyan alakú a melle alapból, mint a második csajnak, annak nem szoktak jól sikerülni a plasztikái, legalábbis én még nem láttam ilyen képet, pedig hónapokig bújtam a netet külföldi oldalakon is.

Egyébként teljesen rendben vannak a kismellű lányok mellei, ha ilyenem lett volna, biztos nem megyek plasztikaisebészhez.

2018. jan. 7. 07:54
 27/29 anonim ***** válasza:

Nekem pl a második linkelt fotón nagyon tetszett a lány melle. Szerintem szép és természetes hatást keltenek a mostani cicijeid. Gondolom hasonló tedtalkatod is lehet, mint a fotókon.

A második képsorozaton lévő nőknek szilikonjai vannak? Mert mint említettem, az az egy nő akit megismertem azt mondta, h ő a lehető legkissebbet választotta a 300cc-t és az ezeknél látványosabban nagyobb volt.

Azt sem tudom, h az orvos tudása pontosan mit befolyásol. Gondolom a heg méretét biztos, a cici alakját is gondolom, de a tapintásán nem hinném h tudna változtatni.

Persze lehet h vannak jobb minőségűek is nem tudom.

Utána jártál már ezeknek?

Köszönöm a fotókat! :)

2018. jan. 7. 08:43
 28/29 anonim ***** válasza:
44%

Saját tapasztalat:

Imádják.

De azt is elmondom miért. Mert, aki téged imád az imádni fogja a melleidet akkor is ha szilikon és akkor is ha nem. És ne foglalkozz azzal, hogy ki mit ír ide. Nem arctalan idegeneknek akarsz tetszeni, hanem magadnak.

Hányan mondják, hogy nem számít a méret, csak a forma, nekik üzenem:

Tubuláris melleim voltak.

Csak akkora méretváltozást akartam amekkora feltétlen szükséges a normális forma kialakításához, és nagyon fontos volt számomra, hogy a lehető legtermészetesebb formája legyen. Ne kerekedjen túlságosan és pláne ne a nyakamban.

Ha valaki igazán szépet és természeteset akar, amit valóban nehéz észrevenni, ahhoz meg kell keresni azt a 3-4 plasztikai sebészt, akik a legjobbak az országban. Viszont ehhez jó mélyen pénztárcába kell nyúlni.

Szerencsés vagyok, mert én megtehettem. B kosárból C kosár lettem, 240 cc-vel. Anatómiai formájú, alacsony profilú.

Magabiztosan állítom, hogy ránézésre senki, senki nem veszi észre. Akik állítják, hogy messziről kiszúrják, azok még nem láttak szép, igényes plasztikázott melleket. Pedig vannak, bár tény, hogy ritka, mert eleve a legtöbben tényleg feltűnőre akarják csináltatni. Ezzel én sem tudok azonosulni, de az ő testük. Ők azok, akiket már említett valaki, aki nagyon hamar majd nagyobbat akar, meg még nagyobbat. Amint megszokja a szeme, már ismét nagyobbra vágyik.

Mint említettem látványra nem lehet látni, hogy szilikon. De tapintásra valóban keményebb, mint a természetes. Mondjuk nem sokkal. De ebben sok sok eltérés van. Márka, profil illetve típus függő.

A polyuretán pl már nagyon nagyon puha.

Viszont azért megsúgom, hogy az én tubuláris melleimet is imádták a férfiak. Ismét csak azért mert engem szerettek. Innentől kezdve mindegy. Nem az orrodba, füledbe, melledbe szeretnek bele. Szóval teljesen mindegy ki mit ír ide.

Neked kell eldöntened, de bárhogy döntesz aki szeretni fog az pici mellekkel és kicsit nagyobb szilikonnal is szeretni fog.

Az meg, hogy mi arctalan idegenek mit javaslunk az igazán nem fontos.

Egy dolog biztos: komoly elszántság kell hozzá, mert a felépülés piszok nehéz. Bár ezt sem éljük meg egyformán, ahogy a lázat sem.

Jöhet a lepontozás...

29N

2018. jan. 7. 09:48
 29/29 anonim ***** válasza:

"Viszont azért megsúgom, hogy az én tubuláris melleimet is imádták a férfiak. Ismét csak azért mert engem szerettek. Innentől kezdve mindegy. Nem az orrodba, füledbe, melledbe szeretnek bele. Szóval teljesen mindegy ki mit ír ide. "

Tehát mégis igaz, hogy a kis mellekkel (főleg, ha az alakjuk rendben van) nincs semmi gond.

És ha valaki nem szeret bele a kérdezőbe, és nem tudja elfogadni a melleit, akkor az valószínűleg nem fog beleszeretni akkor sem, ha egy számmal nagyobbat csináltat a mostaninál.

Az igazi gond tehát 99%-ban nem a mellek méretével van.

(disclaimer: én is találkoztam olyan nővel, akinél tökéletesen megértettem volna, ha megcsináltatja, de ott is a forma volt nagyon rossz, a mérettel sosem volt gondom)

2018. jan. 7. 09:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!