Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak valóban undorodnak a szilikon mellektől? Mik a tapasztalataitok? 23/L
Nyilván mindig csak azt hallani, hogy fúj milyen mű, meg hát a természetesség odavesz... bármilyen kicsi a mell, természetesen szép, miért kell a nőknek elcsúfítani magukat.
Nekem valóban kicsik (75A) és zavar, mert nem érzem magam nőiesnek. Tinédzser korom óta várok, hogy majd megnő, mindenki csak ezt hajtogatta, és máig semmi, ugyan olyan, mint volt. Elsősorban magam miatt csináltatnám meg, hogy én elégedett legyek, ha belenézek a tükörbe. Másodsorban, meg hogy vonzó legyek. Nem divatolásból.
A férfiak valóban ennyire elfogultak a szilikon cicikkel kapcsolatban? Rendes kapcsolatban sem tolerálnák ezt? Nyilván nem úgy indítanék, hogy: "szia, xy vagyok, és műmellem van!" max akkor mondanám el, ha szexre kerülne sor.
Egyszer feküdtem le egy szilikonos csajjal. Addig nem tudtam h milyen is az. Az ő esetében tényleg rossz/ mű volt a tapintás. Ha jól emlékszem (mert rákérdeztem h jól érzem?) 300köbcentis volt az övé. Azt mondta, h a lehető legkissebbet akarta. Nem volt a régivel elégedett. Ebből a tapasztalatomból kiindulva esztétikailag szép, ám megfogni nem jó, nem olyan mint egy igazi, így nem ajánlanám.
Megmondom őszintén, h gőzöm sincs h mekkora az A kosár, de inkább mint az a 300-as mű.
Nem tudom, h máshol csinálnak kissebbet ettől, és h az másabb-e?
Netről linkelhetnél képet, h milyet szeretnél és h most milyen.
Bár a rossz tapasztalatom miatt, én nem javaslom. Az már nem te vagy, pedig a pasi aki téged szeret, az téged akar nem pedig egy műanyagot!
Tapasztalatból írom, hogy észre sem veszik, ha szólsz nekik róla, akkor megnyomkodják és megvizsgálják, majd benyögik, hogy ja, sejtették, hogy valami más..
Aha persze.
Nyilván így neten fujjog a sok szűz, aki mellet sem látott élőben vagy a sminket sem bírja egy nőn, de fel sem tűnik nekik, mivel van dolguk. Sokaknak képen sem, sokaknak élőben sem.
Amit még tapasztaltam, hogy barátnőm(tubuláris mellek)pasija feltűnően fujjog a közelemben és hangoztatja a természetesség előnyeit, ugyanakkor folyton érdeklődik a mellem felöl. Tökvicces.
Szóval szóban jönni fog pár érdekes vélemény, mindenkinél más okból(van, aki a barátnőjét védi, van aki az egyik itt linkelt fotóra asszociál, van, aki sosem fogott szilikonmellet, stb), de ha elhívnak randizni, és a randi végén közlöd, hogy megcsináltattad a melled, és hogy észrevette e(vagy alkalmi kapcsolat után közlöd), azt fogják mondani, hogy nem zavarja őket, nem is vették észre, és örülnek, hogy helyrejött az önbizalmad.
Egyébként az igaz, hogy a melled nem fog úgy pihegni, mint egy nagyobb mellű nőnek(nem hullámzik az összenyomott zsír, mert annyira nem puha), de kellemes esése van, és mondjuk ugrálásnál vagy szexközben is ugyanúgy mozog, mint a valódi.
Egyébként nem is igaz, hogy annyira nem puha, mert az alacsony profilú kb szétfolyik az ujjaid közt, olyan mint egy kelttészta. Attól lesz masszívabb, hogy az izmaid alá kerül, az izmok meg nem a legpuhábbak.. előny, hogy nem érezni az implantot, hogy biztonságosabb, hogy jobban tartja a formáját hosszútávon, hátrány a tapintása, akárki is fogja meg a melled, igazából a bőr alatt a kevés zsír, majd mirigyállományt tapintja, ami alatt egy púpban kinyomja az izmod a puha szilikon implant.
Az AA kosár is már férfimellet rejt(a tinik melltartója is nagyobb), az AAA csak 2 mellbimbó lehet, szerintem nincs ilyen kicsi kosárméret.
Mindjárt be is googlezom.
Valóban létezik, de nagyobb mellű modellekkel reklámozzák, egykét valódi volt csak.
Na ennek a lánynak mondja valaki, hogy rossz döntés volt a műtéte.
Ezt rögtön kiszúrjuk. Nem kell megmondanod, h szilikon...
A szilikon általában a rosszlanyokon hirdeti magát. Átlag ember megbarátkozik azzal, amit kapott az élettől
De én először is magamnak akarok tetszeni. Hiába mondja az nekem egy férfi, hogy így is szép vagy. Attól még lehet hogy magammal sohasem leszek kibékülve. Megpróbálom képekkel illusztrálni:
most jelenleg ilyesmi
és például hasonlóra gondoltam:
szóval szerintem azért nem olyan drasztikus a változás :)
"és például hasonlóra gondoltam"
az, hogy mire gondolsz az egy dolog... az, hogy hogyan fog kinézni a valóságban az meg egy másik.
Ott kezdődik, hogy a legdrágább orvosok azok, akik a legtermészetesebb hatást tudják elérni (és még nekik sem jön mindig össze). Az átlag magyar meg árérzékeny, nem kell oda ennyire drága orvos, jó lesz az olcsóbbik is.
Az eredmény ritkán lesz annyira természetes, mint amit linkeltél.
Biztos te aztán nagyon okos vagy ebben a témában :) okosabb mint egy plasztikai sebész. És amúgy meg hogy jön ide a pénz meg a kereset meg a származás? Ki mondta, hogy Magyarországon dolgozom? Mert amúgy nem itt élek, és nem itt dolgozom, szóval az én keresetemhez semmi közöd, meg hogy mire költöm a pénzem, amiért 18 éves korom óta dolgozom. Azt sem tudod mennyi spórolt pénzem van, és van annyi, hogy kifizessek belőle egy jó orvost, minden nagyképűség nélkül.
De nem is ez volt a kérdés, úgyhogy ne kanyarodjunk el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!