Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igazuk lehet a barátnőimnek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igazuk lehet a barátnőimnek? Tényleg álomvilágban élek.

Figyelt kérdés
A minap szóbakerültek a pasik, amikor dumáltunk a lányokkal. Nekem még nem volt fiúm, de ennek több oka is van. Az első, az az, hogy később érő tipus vagyok, a második pedig az, hogy a környezetemben lévők nagyon bunkók, tudom, ez csúnya szó, de "sültparasztok", a buszon arról beszélnek (hangosan, hogy mindenki hallja) h ki mikor csinálja, meg hogyan...... És én ezt elmondtam a lányoknak is, akik lehordák a fejem, hogy mit képzelek, olyan fiú nincs, aki kedves, művelt és jó iskolába jár. Mert, hogy mi még nem férjet keresünk, az a fontos, hogy a fiú helyes legyen, és nem az, hogy kedves (ezek a fiúk tényleg nem tartják semmire a másikat)..... Jól meg is kaptam a magamét, hogy, hogy merek ilyet mondani, majd felébredek az én kis álomvilágomból, és rájövök mindenre.... szerintetek igazuk van? Eléggé elkeseredtem :( 15/L
2010. jún. 4. 13:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Nincs igazuk, nekik valószínűleg azért kell a barát, hogy a többieknek felvághassanak vele, nem pedig azért, hogy jól érezzék magukat velük.

Ha nem is szakítasz meg minden kapcsolatot a fenn említett barátnőiddel, a tanácsaikra ne sokat adj...

2010. jún. 4. 14:29
 12/20 anonim ***** válasza:

Ne válj olyan bocsi a szóért "divat lotyóvá" mint a barátnőid. Legyen saját személyiséged, legyél te a fekete bárány, és ha leoltanak oltsd le őket te mert nincs igazuk.

22/f

2010. jún. 4. 14:49
 13/20 A kérdező kommentje:
köszi! Igyekszem nem azzá válni... a barátnő szót az osztálytársnőimre értem, akikkel jóban vagyok, de nem ők a legjobb barátnőim, van egy igazi barátnőm, csak ő elköltözött :(:(:(, azóta a fent említettekkel vagyok, de nem nagyon élvezem a társaságukat, állandóan bulikba járnak, ami önmagában nem is baj, de leisszák magukat a földig....
2010. jún. 4. 15:05
 14/20 anonim ***** válasza:

én is ilyen voltam ennyi idősen, és azt mondom, hogy maradj meg az álomvilágodban. mert az igaz, hogy ez álomvilágnak tűnik a mai tizenéveseket nézve, de mégis a te álomvilágod ezerszer többet ér, mint a többiek hülyeségei, akiknek csak azért van pasijuk, mert az a menő, de hogy az úgy játszik velük, mint egy bábuval nem számít nekik. miért kellene eltűrni egy bunkót? igenis vannak rendes fiúk, csak őket is nehéz megtalálni, mert manapság nem menő kedvesnek és tisztelettudónak lenni.

nekem 17 éves koromban, kicsivel 18 előtt volt az első barátom, de az is csak olyan, legyen valaki volt, mert meguntam, hogy csak nekem nincs, nem érte meg, ugyan rendes volt, de nem voltam szerelmes. és annál nincs rosszabb, mint szerelem nélkül áltatni valakit. és most 21 évesen mondhatom azt, hogy tényleg szerelmes vagyok, de megérte türelmesnek lenni. persze éltem közben, buliztam is, csak nem álltam le mindenkivel, mert az a menő. bár volt egy rosszabb korszakom, de még az sem volt olyan durva, mint amiket most művelnek.

szerintem szép az, ha valaki meg tudja őrizni az álomvilágát, mert az álmok valóra válnak.

2010. jún. 4. 17:47
 15/20 anonim ***** válasza:

Nekem is volt már kellemetlen élményem ezzel kapcsolatba...meglepődtek a lányok,mikor megtudták,hogy nekem nem a pénz és a méret érdekel,hanem,hogy igazából milyen...De nem érdekel,én tudom milyen vagyok,én nem érezném magam jól egy hülye,b.nkó gyerek mellett,hiába helyes és gazdag.Éppen ezért várok és keresgélek,hátha találok olyan srácot amilyet keresek.

Én nem leszek olyan,mint a többi csaj,mert úgy nagyon rosszul érzem magam.Volt,hogy tetszett egy srác,de kiderült róla,hogy ő is ugyanolyan nagy f.sz mint a többi.Tudod,egyedül is tök jól megvagyok.Egyébként sem vagyok egyedül,vannak barátaim akiket szeretek:)

Szerintem a barátnőid nem értik meg,hogy ha most a helyességre mennek és nem a belsőre,akkor valószínűleg sok pasijuk lesz...Aztán pár év múlva melyik fiúnak kell majd olyan lány,akin már a fél város végigment?!

Lehet,hogy butaság,hogy ilyet gondolok,de akkor is.Ha 20 éves korára egy kiélt p.csa lesz nem fog kelleni senkinek.Mi viszont 1-2baráttal a hátunk mögött még értékeses lehetünk a normális srácok számára:)

Ha másért nem is,ezért megéri!

15/L

2010. jún. 4. 18:34
 16/20 A kérdező kommentje:
köszi, hogy ennyit írtatok! :) Nekem sincs egyenlőre szükségem fiúra, építgetem a saját kis jövőmet/karrieremet, majd eljön annak az ideje is, hogy őrülten szerelmes leszek :)
2010. jún. 4. 18:53
 17/20 anonim ***** válasza:

Életemben kettő pasim volt, mindkettő az itteni statisztikák szerint "csodagyerek", imádtak, kedvesek voltak velem, csak én számítottam, abszolút igazolták az "álomvilágomat" :)

A mostanival másfél éve eggyütt vagyok, remélem még jó sokáig :)

L/17

Barátnőid hülyék, vagycsak lehet részegen a buliba nem találnak ilyen pasit...:)

2010. jún. 4. 20:07
 18/20 anonim ***** válasza:

Ne kurvulj el, a barátnöid kedvéért.

Jól írtad, inkább tanulj és építsd az életedet, majd figyeld meg jó pár év múlva, majd ök pislognak az üres tekintetükkel és nem értik, miért tartják öket ribancnak.

A helyedben meggondolnám, kikkel barátkozok.

A lényeg, hogy, ne keseredj el, mert Te csinálod jól. Nem az a jó amit a degenerált tömeg csinál.

21/F

2010. jún. 4. 21:05
 19/20 anonim ***** válasza:

csatlakozom az elottem levokhoz,szerinte sincs igazuk!!

en is ey ugynevezett "alomvilagban" elek, mar mondtak nekem is, hogy ne varjam a tokeletest, mert nincs olyan, en hiszek benne. 18 eves vagyok, nemsok baratom volt, minden baratnomnek van..rossz erzes, hy csak en vagyok az, aki nemnagyon tud meselni, hogy milyen volt a pasijval mondjuk valentin napkor, de csinalhatok mast ehelyett. sokat szomorkodtam amiatt, hogy nincs baratom. nem erte meg.

most van egy srac, aivel nagyjabol 1 hete jottem ossze, mar vagy 3 eve tetszem neki, de csak most jottunk ossze, de szerelmet az en reszemrol nemnagyon erzek. nemtudom, hogy ez az egesz csak azert jo,mert vannekem is valakim, vagy ert majd lesz valami. minden esetre, hamar el kell dontenem, mert megbantani nemakaraom!!! hidd el, semmirol nemkestol le, te se es mi (en) se. :)

2010. jún. 5. 19:25
 20/20 anonim ***** válasza:
ő biztos hatalmasat fog csalódni menned,de ez az élet rendje
2010. jún. 5. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!