Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
#1 sok eszed lehetett 15-17 évesen elinni/bulizni az időt. most hajtáspajtás, gyorsabban vidd azt a malteres vödröt! ;)
kedves kérdező, szerintem nem gáz!
na mivan, keserű az élet? van egy iszonyat butaronda nőd, azt vagytok. ez a jó élet nem?:D
mi volt a jeled oviba? spakli? amúgy aludd ki magad, mert 4-kor kelés, jön a kis Transporter a megszokott helyedre
be is csusszanhatsz. Bocsi, te nem dolgozni mész, te takarodsz.
na mivan, keserű az élet? van egy iszonyat butaronda nőd, azt vagytok. ez a jó élet nem?:D
mi volt a jeled oviba? spakli? amúgy aludd ki magad, mert 4-kor kelés, jön a kis Transporter a megszokott helyedre
be is csusszanhatsz. Bocsi, te nem dolgozni mész, te takarodsz.
te nem szoktál dolgozni?várj kitalálom ,te céges főnök vagy,mint itt oly sokan gyk-n
De. Képzeld, dolgozom, mellette még tanulok is. Azta. Képzeld, léteznek emberek!!:)
Voltam gyári munkás, voltam segédmunkás, főállásban, csak sosem volt célom megragadni ilyen helyeken. Normális irodai munkám van, nekem megfelelő juttatásért.
De ha neked úgy jó, akkor fásulj meg. Semmi sem kötelező. Btw. én sem vagyok bulizós.
"normális emberek tizenévesen buliznak,huszonévesen dolgoznak"
Én 20-on évesen egyemre jártam. Am meg nincs ilyen szabály h csak 10-en évesen lehet bulizni, meg csajozni se.
Csak az a ciki h pont a 20 a legkeresettebb korosztály kb lehetetlen szingli csajt találni akinek te kellesz.
Tesóm csak 2 hónapig volt az és már ráugrott 5 pasi is.
Bár bulizni csaj nélkül is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!