Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért érzem azt, hogy 23...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem azt, hogy 23 évesen már öreg vagyok elkezdeni a csajozást?

Figyelt kérdés
Sosem volt még barátnőm, se a gimiben, se az egyetemen nem jött össze még egy egyéjszakás kaland sem. Próbálkozni ritkán szoktam, de akkor is csak elhajtanak. Nem az a baj, hogy félénk vagyok, hanem sosem látom a jelét annak, hogy érdeklődne irántam valaki, inkább távolságtartóak velem a nők vagy semmibe vesznek. Viszont most már kezdem úgy érezni, hogy egyre inkább kicsúszok az időből. Nem is az hiányzik, hogy komoly kapcsolatom legyen, de legalább valami tapasztalat, kiindulási alap jó lenne, de sajnos lassan véget ér a fiatalkorom, így, hogy kb. semmi sem történt ilyen szempontból...
2017. márc. 26. 11:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha 60 évesen mondod, talán megértem, de 23...
2017. márc. 26. 11:54
 2/4 anonim ***** válasza:
20%

Bocsi, de szánalmas a rinyálásod. Ha még egy nő mondaná hogy kezd kifutni az időből akkor még meg lehet érteni, de egy pasi??"!! :o

Tudod te egyáltalán pontosan hogy milyen tulajdonságokkal rendelkezzen a csaj? Előbb ezeket hatarozd meg!

2017. márc. 26. 12:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Azt várod, hogy majd a nők mennek oda hozzád, és vallanak szerelmet, vagy hívnak randira?! Na ez a baj! Neked kell lépned, de olyannal próbálkozz, akivel egy hullámhosszon vagytok, akiért tényleg megőrülsz, ne menj oda minden második nőhöz, mert az irtó lehangoló és taszító.
2017. márc. 26. 13:19
 4/4 anonim ***** válasza:

"Próbálkozni ritkán szoktam .." Innentől kezdve miről beszélünk ember??!! Rinyálsz hogy nincs valamid ..közbe meg semmit nem teszel érte és várod hogy szádba repüljön a sültgalamb.

Eleször fejleszd magad.

2017. márc. 26. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!