Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vékony vagyok, mégsem vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vékony vagyok, mégsem vagyok elégedett magammal. Hogy változtassak ezen?

Figyelt kérdés

Vékony lány vagyok, kb 158 centi és 47 kg. Ez így arányos, meg sportolok is, úgyhogy formásak a combjaim és a popsim is, mégis mindig attól félek ismerkedésnél, hogy túl vékonynak fognak gondolni.

Gondolom ez azért lehet, mert az utóbbi időben az ilyen óriási segg lett a divat. Meg volt már, hogy neten ismerkedtem egy jóképű, sportos pasival, és egy idő után mondta, hogy ő tökre szereti, ha van mit fogni egy nőn. Azért én sem vagyok anorexiás, de messze vagyok ettől a “van mit fogni rajta” kategóriától, gondolom ezzel a telt nőkre célzott. Meg is mondtam neki, hogy ha látja a képeimen, hogy vékony vagyok, akkor miért velem ismerkedik? Aztán visszakozott, hogy dehát azért, mert tetszek neki, de így már nemis mertem vele találkozni, féltem, hogy azt gondolja majd, hogy túl vékony vagyok. És természetesen a rokonságtól meg az irigy, dagadt nőktől is folyton kapom az ívet, hogy lehetnék kövérebb, szóval vékony nőként sem habostorta az élet.

Hogy lehetnék elégedettebb magammal?:( Hízni amúgy szinte egyáltalán nem tudok, szóval nem kell olyan tanács, hogy “egyek többet”.

2018. jan. 5. 14:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nem vagy vékony, csak átlagos.

Én 12 centivel vagyok magasabb, és csak 3,5 kilóval több, és én sem vagyok vékony, 36os átlag méretem van.

Szerintem azért mondta a pasas neked, hogy a van mit fogni rajta lányokat szereti, mert te olyan vagy, csak nem merte megmondani, mikor nem vetted magadra.

Amúgy a van mit fognit a cicire, a hasra, a csípőnél a "kapaszkodóra", és persze a popsira vonatkozik. Ha fel tudsz markolni valamennyit mindenütt, akkor van rajtad mit fogni.

Én a saját testemen fel tudok markolni mindenhol egy maréknyit, úgyhogy én a van mit fogni kategóriába sorolom magam.

Nemrég jöttem össze egy pasival, ő is előttem szólja le a szerinte vékony lányokat("vasággyal 50 kiló", "kis deszka lány"), és mondja, mennyire örül, hogy rajtam van mit fogni..

170 centi vagyok és 50,5 kiló. Nem tudja a súlyom, nem is szándékszom megmondani, majd valamelyik következő beszólásnál megtippeltetem vele, szerintem legalább 60nak gondol..

2018. jan. 5. 15:12
 12/16 A kérdező kommentje:
#11 nekem 32/34 a ruhaméretem. Nem vagyok kórosan vékony, ezt tudom, inkább egészségesen vékony, épp ezért nemis jogos a félelemem. Mondjuk, aki a telt nőket szereti, annak 36-os mérettel is túl vékony lennék, szóval szubjektív :D
2018. jan. 5. 15:19
 13/16 A kérdező kommentje:
Amúgy B-s melleim vannak és a fenekem, csípőm is azért markolható. Akkor mégis a van mit fogni rajtam kategóriába esek? :D
2018. jan. 5. 15:20
 14/16 anonim ***** válasza:

Ha valaki csak a melled miatt szeretne veled lenni, valószínű azzal nem érdemes kapcsolatot kiépíteni. Párkapcsolatban vannak ennél fontosabb kvalitások is.

Másik oldalról: ha egy nő azon parázik, hogy elég tetszetős-e a mellet és ennél fontosabb téma nincs is köztünk, akkor az legfeljebb testi kapcsolatra elég.

A B kosár már pont kerek, de még peckes. Sokat nem tehetsz ellene / érte, ezért jobb, ha elfogadod. Ha majd gyereket vállalsz, megnőhet, és nem fog utána sem lógni. Ez a pozitív oldala. :)

2018. jan. 5. 19:02
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Oké most megnöveszted az óriási segget, aztán mi lesz, ha jövőre meg a pici lesz a divat?

Mi lenne, ha ahelyett, hogy megpróbálod az aktuális divatot követni elfogadnád magad olyannak, amilyen vagy, és olyan férfiakat keresnél, akik nem a divatot majmolják.

2018. jan. 5. 20:33
 16/16 anonim ***** válasza:
Nekem kimondottan a vékony kisebb mellű nők jönnek be! Megismerkedhetünk?
2018. jan. 6. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!