Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ugye ez már ideális férfitest számunkra?
Akkor élvezze ki kérdező.
Lehet nem olyan nőkkel kezd akiknek helyén van az önbizalma, effektíve félnek tőle,hogy nem tudnának neki külsőleg megfelelni nem akarnak gondolom sokat edzeni meg félnek,hogy a srác lelép és otthagyja őket.
Biztos ez van benne.
Ha ezek meg vannak neked lehetetlen ne akarjanak a nők.
Nagyképűnek hangzik de tapaszatalt,bár nekem még csak most lesz meg a diplomám és csak 176centi vagyok,de a többi mind stimmel.
Nincsen gond hálistennek a nőkkel.
Amit linkeltél amúgy nem jön be a nőknek,ez is tapasztalat.
Ő aki bejön nekik:
Köszi, de nő vagyok, tudom mi jön be, és azt is, a barátnőimnek mi tetszik. Az általad linkelt kép kifejezetten taszító.
Az exemmel is akkor jártam, mikor az általam linkelt képre hasonlított, most úgy néz ki kb, mint thor egy másik kérdésben linkelt fotón, már nem találom vonzónak a testét, hatalmas, bumfordi, egészen más a mozgása, a mozdatai is.
Nem kisebbségi komplexusuk van a lányoknak mellette, hanem egyszerűen nem kedvelik meg a személyiségét. Ahogy régebben is ez volt a gondja. Külsőleg egy jobb átlagot kell csak megütni, utána már a belső dönt.
Persze nem is közmunkás túlsúlyos Marit akarja felszedni, hanem egy átlagos, vékony, huszonéves, értelmes lányt.
Hát nem tudom én ahány nőnek mutattam az Angelov alakját,hogy ez a célom.
Mind azt mondja úristen álompasi.
De komolyan mind csorgatja rá a nyálát.
Ha küldök magamról nekik fotót azt is imádják.
Ezért fura nekem hogy itt írják taszító az életben meg meghalnak érte :)
Eddig nem tervezek koxolni.
De miért kellene egyből koxolni?
Ez szerintem korlátolt gondolkodás.
Ez még szerintem elérhető tisztán is.
16. Ha tapasztaltabb leszel rájössz. heti 50-70mg tesztoszteron termeléssel és ilyen fehérjeszintézissel mint ami az embereknek van genetikailag lehetetlen ekkora izomzatot felszedni, ilyen testzsírszázalékkal megtartani meg abszolút abszurd.
Ami a legtöbb embernek elérhető izomtömeg az nagyjából ennyi.
Viszont ha egy csodagenetikával rendelkező néger vagy arab vagy akkor ennél lehetsz jobb is, de Angelov az kizárt, sok kúra kell hozzá, sima tesztó nem is elég.
Akit linkeltél az is komoly már,lányok ezt is imádják.
Ez is jó szint.
Utolsó tegyél érte,hogy szóba álljon veled.
Miért ne állna szóba?
Ha teszel magadért,eddzel,igényes vagy,nagyon nőiesen öltözködsz,nőies a kisugárzásod sugárzod szexualitást akkor észre fogunk venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!