Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha belementem egy támogatói kapcsolatba, akkor azt megbánhatom később?
Korábban is volt egyszer egy ilyen kapcsolatom,igaz nem is tartott sokáig. Ez a férfi,aki felajánlotta,hogy támogat,még egész tetszik is nekem. Nem csinálnám örökké,még egy ideig tanulok,utána már lenne normális állásom. Kiderülni nem fog valószínűleg. Mindenhol azt hallom,hogy mennyire elítélendő,de jelenleg én inkább lehetőséget látok benne. Nem hiszem,hogy rosszabb lennék attól,hogy pénzt kapok érte. Azon gondolkodtam most el,hogy később megbánnám-e,de az én értékrendem szerint ilyen formában nem teszek rosszat,később pedig én is megházasodok majd,lesznek gyerekeim,stb... Vagy fordulhatok akkorát,hogy megbánjam?
20l
Valószínűleg le leszek pontozva, de számomra ez a prostitúcióval van egy szinten.
Azt nem tudom, hogy megbánod-e később. Folyamatosan változik az ember nézete, értékrendje. A te életed, a te döntésed. Viszont ha egy jövőbeli barátnőm ezt így bevallaná, hogy ilyenbe belement ÉS úgy gondolná még akkor is, hogy nem követett el hibát...akkor valószínűleg igen gyorsan kiábrándulnék belőle.
Draga lelkem, csak az titok amit egy ember tud.
Szerinted van garancia arra hogy a tamogatod kesobb nem fogja reklamozni hogy mennyi az oradijad?
Ezzel az a baj hogy önigazolásokat fogsz keresni arra amit teszel. Megmagyarázod magadnak hogy ez miért ésszerű és miért helyes. Nyilván a pénzszerzésnek a legkönnyebb formája ha szétteszed a lábad vagy kitátod a szád.
Közben kialakul egy olyan értékrendszer amiben teljesen elfogadott lesz az hogy ha pénz kell valamire akkor szexet adsz cserébe. Innen már nagyon nehéz kilépni. Beszélgettem prostival és nagyon megdöbbentő amiket mondott és főleg az értékrendszere volt számomra teljesen abnormális.
Akár honnan nézzük ha pénzt vagy anyagi előnyt kapsz azért hogy szexet adj akkor az prostitóció.
A jövődet áldozod fel pár év miatt.
"számomra ez a prostitúcióval van egy szinten"
Nem csak számodra, és nem egy szinten, ez konkrétan prostitúció.
Hát ha neked megfelel az, és számításba veszed, hogy ha a másik csettint, akkor menned kell "végezni a dolgod", mert ilyenben gondolom nincs "most fáj a fejem" stb-k,
ha nem bántja az önbecsülésedet, hogy szexért vagy tartva és fizetve, akkor nagy baj nem lehet.
A másik odlala az éremnek, amit más is írt ( én is beszéltem olyannal aki végzett prosti munkát külföldön régen), nehoyg az legyen a vége, hogy majd ha jön egy kis nehézség az életedben:
pl végzel a sulival én nem találsz egyből állást- nincs pénz. Vagy nem fizet úgy, abból jobban félre tudzs tenni stbstb, ez még is csak könnyebb és jobban fizet-
szóval nehogy itt találd magad ezentúl az akadáyloknál majd. mert hogy lesznek. És ahoyg írta valaki, könnyú ehhez visszatérni.
Ez amit írsz még inkább yilen sugardaddy féle kapcsolat.
Ez a te döntésed.
Konkrét prostítúcióba viszont semmiképp se menjd bele, ha akarsz még normális, érzelmi kapcsolatot, mert sok nlánynál a szexuális élete sem épp úgy működuik ilyenek után, ahogy kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!