Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért a külsőnk alapján ítélik meg a belsőnket is?
Tényekkel? Ne röhögtess. Már leírtam a komoly hozzászólásomat és 80%-ot kapott még a kérdező és hozzád hasonlók ellenére is. Tehát van aki egyet ért velem.
Azon kívül én is leírhatnám hogy a férfiak hogy diszkriminálnak engem a külsőm miatt....de nem teszem.
Nem is volt baj azzal a hozzászólásoddal, azzal tökéletesen egyetértek, mert tényleg sok tulajdonságról lehet következtetni a belsőre. Nem is pontoztalak le amíg el nem kezdtél kötekedni. Ha megfigyeled, nem is idéztelek = igazat írtál. Azokat idéztem, akik (vélhetően szándékosan) hülyeségeket írtak. Merthogy a 100 kilós debella nőszemély is elkél, és kap hetente minimum 10 levelet, mindezt úgy, hogy neki magának esze ágában sincs megváltozni, őt olyannak kell szeretni,amilyen.
Egyébként meg hallottam "Balázska" hírét, és hogy őszinte legyek, fele olyan rossz nincs, mint pár másik idióta, pl. tetró, Evil Twin vagy PHP de kóser...el se hiszed, mekkora szerencséd van, hogy őket megúsztad! Balázskának legalább voltak jogos felvetései a politika rovatban. Na ők az igazi menthetetlen örökvesztesek.
"Merthogy a 100 kilós debella nőszemély is elkél, és kap hetente minimum 10 levelet, mindezt úgy, hogy neki magának esze ágában sincs megváltozni, őt olyannak kell szeretni,amilyen."
75 kilós debella nőszemély vagyok és hidd el, nem kellek én sem egy átlagos pasinak. Hiába görcsölök egész életemben a fogyókúrákkal,cseszhetem ha csak addig vagyok vonzó amíg salátán élek és heti többször edzőzök. Huszon évesen ez nem volt gond, de most már mások a prioritások. Pedig hozzám illő férfiakkal ismerkedek, elvált apuka stb és egyik sem egy adonisz. Én elfogadnám őket a hibáikkal, csak belsőre vagyok nagyon válogatós, de bizony hidd el, rosszabbul járok mint aki külsőre az. Mert az értelmes férfiak kiörömködik magukat hogy milyen jó velem beszélgetni, de nem engem fognak választani. Ugyanis ők azok aki a külső alapján ítélnek.
75 kilósan debella? Ugyan kérlek :)))) volt ilyen barátnőm, testes, husis volt, NEM kövér, ennek ellenére fixa ideája volt, hogy ő mennyire túlsúlyos.
Azt mondtam neki: ha meg tudlak emelni, akkor nem vagy kövér, akár fogadhatunk is. Végignézett rajtam, és azonnal belement a dologba. A vége az lett, hogy egész hétvégén nyomtuk a Dűne 2000-t (azaz nyertem). ;)
Egyébként én meg pont az ellentéted vagyok...55 kiló környékén táncolok, és ehetek akár napi 23 ezer kalóriát, akkor se hízok egy dekát se. Ne, ne irigykedj...az oka az IBS, egy szélsőségesen súlyos formája. Inkább én irigyellek ám téged, simán átvállanék tőled 30 kilót, de akár még többet is. Látod, én meg szedni magamra nemtudok, pedig a létező leghizlalóbb kajákat eszem. Ami a csövön befér...csokit csokival, cukrot cukorral, sertéshizlaldás gyorskaja, pecsenye, malac...és semmi. Egy deka se. Izom se. Alkoholt nem fogyasztok, viszont cukros üdítőt igen, a "mántengyú" a kedvencem. Nem hülyítelek - napi 23-25 ezer kalória, és egy deka nem jön fel...
Hát nézd...annyi előnye van, hogy átférek a kerítésrácsokon, és fel tudok mászni decemberben fagyöngyért akár harminc méter magas vékony ágakra is, mert nem törik le alattam...de nem akarsz te ilyen sovány lenni. NAGYON nem...!!!
" Huszon évesen ez nem volt gond, de most már mások a prioritások. Pedig hozzám illő férfiakkal ismerkedek, elvált apuka stb "
Nem, ők nem hozzád illenek, a korodbeli férfiaknak magasabb a szexuális piaci értékük mint neked. Ha jól sejtem 40 körül lehetsz kb.
40 éves egyedülálló nő örülhet ha egyáltalán valaki megdugja, nem hogy kapcsolatot akarnak vele.
Kivéve ha nagyon jó genetikával rendelkezik és nagyon jól is karban tartja magát.
De igazából 30 felett már rohamosan csökken a nők húspiaci értéke.
Persze ők ezt se ismerik el, sokszor még 40 éves elvileg érett felnőtt nők is hazudoznak saját maguknak erről IS.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!