Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tud egy huszonéves pár baráti kört "csinálni"?
Mindig látom neten, hogy ismerős párok eljárnak társaságba, vannak barátaik.
Nekünk is volt régen egy tök jó társaságunk, de ők eltűntek.
Azóta nem igazán járunk össze senkivel...
Nekem van egy barátnőm még általános- és középsuliból, vele 1-2 évente tudok összehozni találkozót, többszáz km-re lakunk egymástól, és minden hétvégén dolgozik.
A páromnak van 1-2 barátja még suliból, de ők otthonülősök, nem akarnak csinálni semmit.
Honnan lehet új barátokat csinálni?
Mindketten jól kijövünk szinte bárkivel, elbeszélgetünk, de egyikünk se tudja, hogy innen hogyan tovább, mi kell a jópofa beszélgetéshez, hogy barátság, vagy akárcsak haverság lehessen belőle?
Egyáltalán hol lehet "ismerkedni" párként, más párokkal, vagy bárkikkel?
Kis faluban lakunk, munkahelyen mindkettőnknél 20-30 évvel idősebbek dolgoznak csak, nekem jelenlegi egyetemi csoporttársaim közül mindenki messze lakik...
Így hogy?
Ez oké, de már többször tapasztaltuk, hogy a szinglik nem szeretnek befogadni egy párt, ezért fogalmaztam így, hogy mi kifejezetten közösen szeretnénk időt tölteni a barátokkal, olyanok kellenének, akiknek ez oké...
Kedves Priviíró!
A hobbijaink nem annyira ismerkedős programok. Mindketten imádunk olvasni, főzni, társasjátékozni, moziba/színházba járni, túrázni, videojátékozni, jó sorozatokat nézni, stb.
A társassal már próbálkoztunk, hogy megismerjünk embereket, 1-1 parti erejéig kiváló hangulatban elbeszélgettünk, majd soha többé nem találkoztunk.
Autóstalálkozókra is szoktunk járni, ott ugyanez, volt, hogy 2 órát beszélgettünk egy emberrel, azóta se hallottunk felőle, pedig a párom írt neki facebookon, de nem válaszolt.
Ti nagyon össze vagytok nőve. Én sok emberrel, akikkel jóban vagyok, tudom, hogy van feleségük, néha látom is őket együtt, de nem kettőjük a barátom, hanem csak az egyik.
De nem is kedvelem az ilyen embereket, mint ti, úgyhogy be is fejezem.
Össze vagyunk nőve, mert szeretnénk néha együtt, társasággal bulizni? Pl jövőre szilveszterkor elmennénk valahova valakikkel... vagy nyáron egy hétvégére a Balatonra lemennénk társasággal... ez annyira összenövés? What?
Igen, barátokat, akikkel néha lehet találkozni. Nem együtt akarok élni velük....???
Én teljesen értem a problémádat, meg hogy, mire gondolsz, ugyanis én és a párom szintén ugyanilyen szituban van :D
Többször van hogy elkezdünk agyalni, hogy hol, mikor lehetne barátokat szerezni, egy baráti társaságot kialakítani, akikkel túrázhatunk, sütögethetünk, és nagy ritkán bulizhatunk. Nem minden héten akarunk összejárni valakikkel, csak egy évben néhányszor egy hétvégére, vagy akár egy nyaralásra összejönni, ellenni, szórakozni, azt ennyi.
Elsőre úgy tűnhet, hogy csak alkalmi barátok kellenek, de nem erről van szó. A hétköznapokban elvagyunk, suli, munka, párkapcsolat. De néha szükségünk lenne arra, hogy másokkal is beszéljünk, másokkal is csináljunk programokat stb.
Nem tudom hogy lehet ilyen társaságot kialakítani...
Pontosan ilyesmiről van szó!
Régen volt egy haveri társaságunk, nagyon jól működött, kb 2 havonta egy estét együtt "buliztunk" (nálunk ez úgy nézett ki, hogy egyikünknél összeültünk olyan heten-nyolcan, sütögettünk, iszogattunk-eszegettünk, vízipipáztunk, beszélgettünk, videojátékoztunk, filmeztünk, ilyesmik), néha elmentünk ide-oda, voltunk együtt moziban, koncerten, kirándulni, nyaranta 1-2 hétvégére lementünk a Balatonhoz, együtt szilvesztereztünk, szülinapoztunk, hasonlók.
Nem akarunk a hét minden napján másokon lógni, tökéletesen feltaláljuk magunkat, viszont néha jólesik társaságba menni.
Vagyis jól esne.
Most pl a szilvesztert is kettesben töltöttük, pedig jó lett volna egy társasággal bulizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!