Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a huszonéves nők hány %-a tudja a palacsinta alapreceptjét és tudja elkészíteni a pallerokat?
Aki olvasni tud, az főzni/sütni is tud.
Nyilván egy minimális konyhai jártasság mellett.
Úgyhogy, ha ezt a második szempontot is figyelembe vesszük, én olyan 75-80%-ot mondanék.
Nők alatt minden nőt értesz vagy csak a cicababákat akikre mindenki csorgatja a nyálát?
Amúgy szerintetek a huszonéves férfiak hány százaléka tud fát vágni?
És ez azért fontos neked, mert...?
Amikor azt látom, hogy a pasik agyvérzést kapnak a nők főzőtudása (vagy annak hiánya) miatt, akkor csak arra tudok gondolni, hogy pánikba vagytok esve, hogy ne adj isten nektek kell megcsinálni azt, amit alanyi jogon elvártok a másiktól, ami nem a leggusztusosabb dolog...
Komolytalan ember az, aki amiatt sopánkodik, hogy vadidegen emberek mit tudnak csinálni és mit nem.
Én már 40 elmúltam, de még nem találkoztam olyan nővel aki tudott volna főzni...
(Most nem a virslire és rántottára gondolok..)
Mindegyik lealacsonyítónak gondolta a főzést...
Enni viszont mindegyik tudott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!