Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a huszonéves nők hány %-a tudja a palacsinta alapreceptjét és tudja elkészíteni a pallerokat?
Én tudok, palacsintát is, egyébként sütni és főzni is. Kifejezetten szeretem, na persze nem minden nap kötelező jelleggel, tehát az a verzió nem fekszik, hogy van valakim, mindketten dolgozni járunk és én csinálom meg csak azért, mert az én dolgom nő létemre. Ettől még szívesen, csak ne legyen úgymond elvárás mindennap meló és egyebek mellett, férjen bele néha 1-1 rendelt kaja vagy bolti előresütött, amikor zűrösebb a nap vagy valami.
Amúgy én a bonyolultabb kajákat imádom megcsinálni, amivel kevesebben próbálkoznak:D a palacsinta pont egy egyszerű darab, de már csináltam. Pont azért szeretek én csinálni alapvetően kaját, mert így az én szájízem szerint van, kellően fűszeres a hús, stb.
De nagyon sokan nem tudnak, ez igaz. Viszont a barátnőim mind konyhatündérek úgymond :D
Gondolom reprezentatív felmérést végeztél...:DD
Egyébként a palacsinta a világ legegyszerűbb étele, akkor szoktam csinálni, amikor nincs otthon más és nincs kedvem bevásárolni. Egyébként nagyon sok mindent meg tudok csinálni, mivel már öt éve nem élek a szüleimmel. De szerintem ezt nem kéne nemtől függővé tenni, mivel aki életképes, annak úgyis el kell látnia magát függetlenül attól férfi-e az illető vagy nő. :D
22/L
Mivel 1 éve albérletben lakom, tudok főzni, ellátni magamat, viszont a palacsinta nem létszükséglet vagy napi, tápláló, de olcsó kaja, ezért nem, nem tudok. De nagyon jó zöldséges egytálakat tudok.
20L
Azért egy palacsinta nem egy nagy valami... :)
Ha azt kérdeznéd, hányan tudnak rétes tésztát nyújtani, vagy jó babgulyást főzni, megérteném, azokhoz kell egy kis konyhai gyakorlat, de ezzel nem tudom, mit is akarsz felmérni.
Egyébként tudok, de nagy családra palacsintát sütni... hááát, nem szívesen vállalnám be. :D
Én nem tudok, nálunk a családban ezer éve a férfiak reszortja a palacsintatészta bekeverése és kisütése. Nagypapám csinálja a legfinomabb palát a rokonságban :)
Mi is mikor csinálunk a párommal, akkor ő csinálja a tésztát.
Cserébe én kenem a lekvárral, amit én főztem :)
Melyik alapreceptre gondolsz?
Sós, édes, szódás, tejes? Vékony vagy vastag?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!