Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek a huszonéves nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a huszonéves nők hány %-a tudja a palacsinta alapreceptjét és tudja elkészíteni a pallerokat?

Figyelt kérdés
Az én tippem : max 30 %.
2017. dec. 20. 17:50
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
70%
Én 22 éves vagyok és mindent szoktam főzni.Viszont a 160 cm el 47 kg mal fát vágni nem fogok
2017. dec. 20. 18:13
 12/31 A kérdező kommentje:

Ti miről beszéltek kedves nők?

Mi az hogy értelmetlen a kérdés?

Nagyon is jó szűrő, ha egy huszonéves nő erre sem képes valószínűleg full életképtelen.

"Amikor azt látom, hogy a pasik agyvérzést kapnak a nők főzőtudása (vagy annak hiánya) miatt, akkor csak arra tudok gondolni, hogy pánikba vagytok esve, hogy ne adj isten nektek kell megcsinálni azt,"

Tévedsz királykisasszony, nem kapok agyvérzést, és szeretek főzni.

Csak azt nem szeretem amikor a hisztis nő ordít hogy nem leszek cseléd, meg ne együnk mindennap étteremben stb

2017. dec. 20. 18:15
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagyon szoktam főzni, mert csak ránk romlik. Alap kajakat azért tudok csinálni, szóval ha rakesznyszerulnek se halnék éhen. A sütéssel viszont hadilábon állok, mert nem szoktunk szinte egyáltalán sütni. Egy palacsintával azért még megbirkózom. 25N
2017. dec. 20. 18:18
 14/31 anonim ***** válasza:
90%
Én tudok,ez biztos.:)
2017. dec. 20. 18:22
 15/31 anonim ***** válasza:
93%

Először is Nem csak egy fajta palacsinta recept létezik.

Van amelyikbe nem tesznek tejet hanem csak szénsavas vizet, van amelyikbe csak tejet, van amelyikbe nem tesznek vajat és van amelyikbe tesznek, van amelyikbe külön felverik a tojásfehérjét és van amelyikbe csak belerakják egészben a tojást és az egészet verik fel.

A kérdés inkább csak az, hogy sikerül e kisütniük :)

2017. dec. 20. 18:24
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
42 vagyok.22 éves korom óta tudok palacsintát sütni és főzni.Akit nem érdekel, az sose fogja megtanulni.Engem érdekelt a sütés, főzés.
2017. dec. 20. 18:40
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Neked, mi a palacsinta alapreceptje?
2017. dec. 20. 18:42
 18/31 anonim ***** válasza:

Hogy a viharba ne tudnék. :)

Bár nem eszem. Max az egészséges változatát. (fehérliszt nélkül...)

2017. dec. 20. 18:56
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Ajjaj! Kaki van a palacsintában! A palacsintát tudom, hogy mi, de a pallerok készitéséröl fogalmam sincs. Elárulnád, hogy mi az egyáltalán? (és melyik nyelvterületen?)
2017. dec. 20. 18:58
 20/31 anonim ***** válasza:
Ki volt az az agyoniskolazott aki lepontozott?!!!!
2017. dec. 20. 19:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!