Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Közös fürdés a barátnőmmel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közös fürdés a barátnőmmel?

Figyelt kérdés

Nemrég jöttünk össze a barátnőmmel és azt találtam ki, hogy meglepném egy romantikus közös fürdőzéssel.

Szerintetek belefér egy ilyen a kapcsolat elején ? (szex még nem volt úgy értem, és még most se szeretnénk)

Illetve szerintetek leborotváljam-e a fanszőrzetemet? (még nem láttuk egymást meztelenül, de nekem nagyon szőrös ott, mashol mem) 20f

2018. jan. 1. 15:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Mi 16 évesen csináltunk ilyet pár hónap járás után. Exeméknek volt egy nagy sarokkádjuk, a kapcsolat elején még fürdőruhában fürödtünk együtt (így visszaemlékezve ez elég vicces). :D Aztán amikor már volt köztünk petting és szex, hanyagoltuk a fürdőruhát. A ti helyzetetben én sem ajánlom még a közös pancsit (max fürdőruhában). :D

21N

2018. jan. 1. 22:33
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán belefértek ketten abba a kádba?
2018. jan. 3. 08:40
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha várni akartok a szexszel, akkor hanyagold a közös fürdést, mert túlságosan intim, csak kényelmetlenség lenne belőle. Pont hogy a szexhez lenne egy jó felvezetés a közös fürdés.
2018. jan. 3. 09:59
 14/19 anonim ***** válasza:
72%
Dettó 3-12es. Az csak a fílmekben működik meg az óriási sarok kádban. Leìrom neked az egyetlen közös fűrdésemet. Főiskola alatt albérleteztem, viszonylag nagy fűrdőszobás tégla bérházban. Csapon polcokon illat vagy sima mécsesek villany le .rádióban romantikus zene.. na beszálltunk a kádba én se ő se olyan vékony. Hát mint két hering a konzervesdobozban. Lehet valami innivalót is vittünk be. Ha nyitva hagyjuk a fűrdő ajtót a vìz gyorsan hűl, ha bezártuk pára mécsesek általunk elhasznált levegő fogyott az oxigén, hát mit ne mondjak elég kellemetlen volt. Viszont itthon volt 3méter átmérőjű puha falu medencénk a kertben. Abban hatalmasakat szexeltünk, mondjuk csak éjszaka mertük akkor meg csìpett a szúnyog. Ha nagyon vonz ez a dolog akkor menjetek éjszakai fűrdözésre Egerszalókra állìtólag ott sokan dugnak a medencèben. Viszont a közös zuhanyzás kellemesebb mèg egy pici kádban is, főleg ha a lány hátral van neked.
2018. jan. 3. 10:17
 15/19 A kérdező kommentje:
Elférünk ketten ez biztos, mert egy nagyobb sarokkádról van szó.
2018. jan. 3. 20:42
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Pocsék ötlet, alapbol ha csak nem extra nagy a kadatok vagy icipicikek vagytok akkor baromi kenyelmetlen, ez nem olyan mint a filmekben :D max mikor mar ismeritek egymást annyira hogy tok mindegy.

Elsore meg PLANE NEM.

Es ja... Borotvalkozz, nem kell babapopsisima de na :D keltsen jo benyomast elsore

20N

2018. jan. 17. 21:19
 17/19 anonim ***** válasza:
72%
Ne haragudj , minden rosszindulat nélkül én nagyon jót nevettem amint belegondoltam milyen kínos lesz bevinni a fürdőbe és megkérni, hogy akkor vetkőzzön mert pancsi lesz :D Lehet egyedül romantikáznál utána a kádban :D :D A napomat is feldobtad :D :D 22/F
2018. jan. 17. 23:42
 18/19 anonim ***** válasza:

Nagyon aranyos.

Ha le kéne borotváld, nem nőne oda. Ha hormonproblémád van, akkor pedig tárgytalan kérdésed e része.

2018. jan. 18. 09:02
 19/19 A kérdező kommentje:

Nincs hormonproblemam :D

Koszi az eddigi valaszokat :)

2018. jan. 18. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!