Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közös fürdés a barátnőmmel?
Nemrég jöttünk össze a barátnőmmel és azt találtam ki, hogy meglepném egy romantikus közös fürdőzéssel.
Szerintetek belefér egy ilyen a kapcsolat elején ? (szex még nem volt úgy értem, és még most se szeretnénk)
Illetve szerintetek leborotváljam-e a fanszőrzetemet? (még nem láttuk egymást meztelenül, de nekem nagyon szőrös ott, mashol mem) 20f
Őszintén a közös fürdés nem lesz olyan romantikus és idilli, amilyennek elsőre elképzeli az ember. Abban az esetben meg főleg, ha még nem is láttátok egymást meztelenül, és főleg nem érintkeztetek meztelenül. Szerintem hanyagold a dolgot, ráér akkor ilyesmit csinálni, ha már testileg közelebb lesztek egymáshoz.
Azt pedig a csajodtól kérdezd meg, hogy milyen szőrzetet preferálna odalent. Van, akit zavar, ha nagyon szőrös, de másnak meg az a lelombozó, ha le van borotválva.
ha még nem volt szex vagy legalább petting akkor valóban nem jó ötlet a közös fürdés.
szerintem várj vele.
ja és a kádak általában egy emberre vannak tervezve, ha az átlagosnál nem nagyobb, akkor nem lesz kényelmes két embernek.
tapasztalatom szerint a lányok a borotvált péniszt szeretik, de ez változó
Ha nem láttátok egymást még meztelenül, akkor először azzal kéne kezdeni, aztán utána nemsokára jöhet a közös fürdés. Ami amúgy nagyon jó ötlet, én tuti örülnék neki.
Fanszőrzetről meg ha nem tudsz dönteni, akkor nyírd rövidre, de szerintem ez nem olyan nagyon fontos dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!