Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha túlsúlyos vagyok, de a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha túlsúlyos vagyok, de a párom nem mond rá semmit, akkor nem zavarja?

Figyelt kérdés

Amikor megismerkedtünk, akkor is ilyen voltam, azóta talán 2-3 kgt szedtem fel, de nem sokat.

Engem zavar a plusz súly, szeretnék ellene tenni, mert mostanában már nem érzem magam jól a bőrömben.

De amikor nála rákérdeztem, zavarja-e, azt mondta, neki így is tetszem és akkor fogyjak, ha magam miatt akarok. Egyébként mindenben teljesen őszinték vagyunk egymáshoz, lehetséges, hogy tényleg nem zavarja és így is tetszek neki tényleg?

2017. dec. 30. 23:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez a "túlsúly" csak téged zavar. Őt nem, de te persze nem hiszel neki és idejössz vadidegeneket megkérdezni hogy szerintünk hazudik-e. Érdekes.
2017. dec. 31. 08:53
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Miért kételkedsz a párod szavában?

Kislány, a szépség szubjektív, van akinek ez, van akinek meg az tetszik.

Ha eddig is túlsúlyos voltál és ezt elfogadta, az a 2-3 kg már semmit se nyom a latba.

Most az, hogy voltál kb 100 kg, és most 103 vagy, az most őszintén, mennyivel befolyásolja az ő ideálját?

Eléggé gáz rád nézve, hogy megkérdőjelezed a szavahihetőségét!

2017. dec. 31. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!