Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gamer pasik/férfiak! A barátnőtök hogyan áll ahhoz, hogy sokat játszotok? Zavarja őket, szít ez veszekedést, netán egyenesen díjazza a dolgot?
Nőként mondom engem néha zavar főleg ha mellette vagyok, kicsit bedurcizok de, ő normálisan kezeli.
21L
Én is szeretek játszani, de ha már függőségi szinten van a dolog és más téma nem érdekli, kimozdulni sem akar a gép elől és az együtt töltött idő rovására megy, az zavarna.
L
Hát akit nem zavar ott már gondok vannak...
A volt barátom nagyon durván gamer... Állandóan a PlayStation, de állandóan,jah mellesleg elég jól keresett, és az összes fizetését a játékokra költötte. Ez elég kiábrándító szerintem hogy 28 évesen ez az élete. 7 hónapot voltunk együtt, de nem volt egy tartalmas kapcsolat. Játszon valaki, nem arról van szó, én is szeretek, de könyörögöm van fontosabb dolog is a játékoknál. De ez az én véleményem. Az tuti akinek ilyen szenvedélye van, azt kerülöm, mert jóra nem vezet. 22L
Nem zavar, mert bár sokat tolja, emellett sétálunk, sokat kirándulunk, filmezünk, naponta szeretkezünk, beszélgetünk, stb.
Amikor ő gépezik, akkor én olvasok, gyakorizok, vagy novellát írok, vagy sütit sütök. Elfoglalom magam, sokkal jobban zavarna, ha állandóan a nyakamon lógna és össze lennénk nőve.
28n
Egyik ismerősömet LOL-zás közben csábította aktusra a csaja, közben meg ment az élő streamelés game a nagy képernyőn, dugás a jobb felső sarokban. Halálra röhögtük magunkat közben ő meg kérdezgette skype-on, hogy mi olyan kib. vicces???
Durván fél évébe telt eltüntetni a videót :)
Kérdező mivel játszol, nekem túlsók szabadidőm van, de sajnos 1 db netes gamem sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!