Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi késztet egy férfit, h ilyen barátnőt válasszon?
Tegnap voltunk a baráti társasággal egy év végi vacsorán. A vacsin ott volt egy csaj a pasijával. Már az elején leszűrtem, h a lány nem lesz a szívem csücske, mert ő mintha egy egész más világban élne. Valami multi cég igazgatója az apja, és ő teljesen abban van, h mindenkinek olyan az élete mint az övé: mindenkinek a segge alá raknak egy drága kocsit, nem kell melózni, de mégis mindenre van pénz... és hasonló. A vacsi közben már olyanokat beszélt, h hihetetlenül vissza kellett magamat fogni, h ne szóljak be, és már-már azon gondolkodtam, h felállok és haza megyek. A párom is érthetetlenül nézett, h mik ezek a szövegek. Pl.: Minek tanuljon meg főzni, ha nincs rászorulva, mivel elég h a pasija tud, majd ő megcsinálja, vagy, hogy chatelt az anyósjelöltjével és azt kamuzta be neki, h éppen most fejezte be a takarítást, mert nem merte neki megírni, h a TV előtt tunyul; A vacsi után jöhet a fogyókúra (miközben vaságyastul min. 50 kg...)
Komolyan, nem tartom magamat tökéletes nőnek, de szerintem ez durva. Legalábbis hallgatni az volt...
Az ilyen lenne az "álomnő" kategória? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!