Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi késztet egy férfit, h...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi késztet egy férfit, h ilyen barátnőt válasszon?

Figyelt kérdés

Tegnap voltunk a baráti társasággal egy év végi vacsorán. A vacsin ott volt egy csaj a pasijával. Már az elején leszűrtem, h a lány nem lesz a szívem csücske, mert ő mintha egy egész más világban élne. Valami multi cég igazgatója az apja, és ő teljesen abban van, h mindenkinek olyan az élete mint az övé: mindenkinek a segge alá raknak egy drága kocsit, nem kell melózni, de mégis mindenre van pénz... és hasonló. A vacsi közben már olyanokat beszélt, h hihetetlenül vissza kellett magamat fogni, h ne szóljak be, és már-már azon gondolkodtam, h felállok és haza megyek. A párom is érthetetlenül nézett, h mik ezek a szövegek. Pl.: Minek tanuljon meg főzni, ha nincs rászorulva, mivel elég h a pasija tud, majd ő megcsinálja, vagy, hogy chatelt az anyósjelöltjével és azt kamuzta be neki, h éppen most fejezte be a takarítást, mert nem merte neki megírni, h a TV előtt tunyul; A vacsi után jöhet a fogyókúra (miközben vaságyastul min. 50 kg...)

Komolyan, nem tartom magamat tökéletes nőnek, de szerintem ez durva. Legalábbis hallgatni az volt...

Az ilyen lenne az "álomnő" kategória? :D

2017. dec. 29. 18:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az a kettejük magánügye,miért vannak együtt és mit esznek egymáson.Ennek a pasinak ez a nő az álma,ki tudja miért,de ez van.Szerintem emészd meg! ;-)
2017. dec. 29. 19:07
 12/14 anonim ***** válasza:
álomnő az ilyen de nem róla hanem a karrierről álmodsz vele
2017. dec. 29. 19:45
 13/14 anonim ***** válasza:
És akkor mi van, ha ő ilyen? Irigy vagy, mondjuk ki. :D Miért kellene mindenkinek egyformán élnie és gondolkodnia? Az ő, ez meg te vagy. Lehet hogy inkább hallgatnám őt, mint téged, mert kevés dolgot viselek nehezebben a rosszindulatnál.
2017. dec. 29. 19:48
 14/14 A kérdező kommentje:
Pfffff, őszintén mire lennék rá irigy? 😂😂😂 Tipikus duma, ha valaki esetleg valami negatívumot mondd egy másik személyről 😂 A “jenlegi anyagi helyzetére” is mit tudnék irigykedni, most komolyan? Ami csak addig van, amíg apuci él, de azt sem tudja felfogni, h egy normál fizetésből mit lehet kihozni és mit nem... 😅 Tutira irigy vagyok, tényleg h még magát sem tudná életben tartani, ha a saját erején múlna😂 Egyszerűen irritál az ennyire suttyó beszéd és akkor az hiszi valaki magáról, h hihetetlenül okos. Ahogy leírtam, ÉN SEM VAGYOK TÖKÉLETES ÉS NEM IS GONDOLOM MAGAM ANNAK 😄
2017. dec. 30. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!