Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
jártam oviva, általános suliba, majd középsuliba, plusz techikusira 2 évet
10 éve vagyok az első munkahelyemen, vettem egy lakást, jártam Amerikában, saját kocsim nincs.
ez idő alatt barátnőm nem volt, de kb 10 csajt már megdugtam életem során.(mondjuk ők akartak engem)
közben sosem éreztem azt hogy Gizikétől vagy Juditkától többet akarnék.
Fiatalabb koromban nem ittam utáltam a piát, majd utánra rászoktam, most ismét leszoktam.
Mindenkitől azt hallom hogy velem valaki nagyon jól fog járni. Nem szeretek fölöslegesen beszélni, nem vagyok pratiállat, szeretek titkot tartani. Kevés emberben bízom.
Mondjuk nem tudom miért, sosem vert át még senki semmilyen téren.
Örülj neki, Kérdező!!! Van fogalmad arról, mennyi csalódástól, pofáraeséstől, idegösszeroppanástól kímélted meg magad? Ó ha te azt tudnád! RENGETEG pasi van, aki azonnal bármikor szívesen cserélne veled, el se tudod képzelni, mennyire jó dolgod van.
Én is szívesen cserélnék veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!