Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarok minden áron egy barátnőt, miért vagyok ilyen türelmetlen?
Sziasztok!
19 éves fiú vagyok, aki csak két hónapja szingli, de nagyon vágyik egy barátnőre. Hiányzik a romantika és a beszélgetések, az ölelések meg minden ami úgy egy barátnővel jár, de valahogy nem nagyon jön össze senkivel se és most jelen pillanat nincs is senki a láthatáron aki szimpatikus lenne...
Mit tegyek az ellen, hogy ne legyek ennyire türelmetlen ? Attól félek, hogy elhamarkodok valamit, ha jönni fog egy lány aki tetszeni fog. Olyan rossz látni a boldog szerelmes párokat az utcán és a parkban, csak ez foglalkoztat és semmi más.. :(
Ismerős..
Csak annyi h nekem nem volt előtte se senkim..nah meg az hogy most talán van..ne görcsölj rá, és ha gondolod próbálkozz itt, és van esélyed :)
18/F
Mert szeretetéhes vagy.
Az ilyen emberekre az jellemző, hogy nem szeretik saját magukat, ezáltal másoktól várják a hiányzó szeretetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!