Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok! Hogy lehet egy 32...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Hogy lehet egy 32 éves, igazán menő pasit elcsábítani? (Lent! )

Figyelt kérdés
Van a baráti társaságban egy rendkívül jó képű, izmos, magas, művelt, diplomás, okos, jó humorú pasi. 32 éves, már rég volt hivatalosan barátnője. Minden lány/nő odáig van érte, 2 olyan csaj is van a társaságban, akik összejövetelekkor lesik minden kívánságát, mulattatják, hízelegnek neki. Jó fej, intelligens pasiról van szó, aki nem nagyképű, de tudja, hogy ő az alfahím a társaságban és ezt élvezi is. Én 27 éves vagyok, csinos, kedves, diplomás, tudom, hogy régóta tetszem neki. Ritkán (kb. 2 havonta) látjuk egymást. Nem tudom miért nem kezdeményez, lehet picit fél, hogy visszautasítanám. Mit tudtok tanácsolni, hogyan lehetne úgy elcsábítani, hogy ne gondolja azt, hogy én is el vagyok tőle ájulva, mint a többi csaj?

2017. dec. 29. 15:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
87%

Nem gondolod, hogy ha ő az alfahím, de 2 nyomulós csajt, és téged sem próbált eddig be, akkor annak több oka lehet?

- Nem jöttök be neki, nem az ő szintje vagytok

- Nem akarja a társaságot felrobbantani azzal, hogy a szokott módon csak kicsit kipróbál titeket, aztán megy tovább

Egy alfahím nem szokott félni az elutasítástól ;)

2017. dec. 29. 16:35
 12/15 anonim ***** válasza:
63%
Lehet, meleg.
2017. dec. 29. 16:36
 13/15 anonim ***** válasza:
Kérdezőnek viszket a pinája.
2017. dec. 29. 17:18
 14/15 anonim ***** válasza:
67%
Diploma... Ki a fa..omat erdekel?
2017. dec. 29. 17:40
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
De most latom, hogy diplomaval a kezedben, annyit nem tudsz, hogy a jokeput, egybe irjuk. :D
2017. dec. 29. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!