Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jól gondolom azt, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól gondolom azt, hogy a nőknek nem kéne külsőre válogatniuk, mert a nő a szebbik nem?

Figyelt kérdés
Elférfiasodott nőknek tartom azokat, akik külsőre válogatnak. Azok a férfiak akik a nők miatt gyúrnak, frizurát csinálnak, csőgatyába járnak, mert tetszelegni akarnak ők meg elvannak nőisedve, mivel a nőknél természetes az, hogy csinosak legyenek. Nem azt mondom, hogy érje be a csaj egy elhízott, egészségtelen 150 kiló feletti pasival, de amiatt nem kezdeni valakivel, mert eltér az ideáljától az arca vagy nem elég izmos, nem szálkás ezért nem kell neki, hát nem egy nőies tulajdonság.
2017. dec. 29. 08:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
94%
Te férfiként honnan tudod, hogy a nők mitől izgulnak fel? Amúgy sincs olyan, hogy a "nők", nem mindenkinek ugyanaz a fontos.
2017. dec. 29. 09:57
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Hanyagold még ezt a nőzés dolgot, ha ilyen naiv lélek vagy, hogy szerinted a nő az érzelmi biztonságtól izgul fel.. :D
2017. dec. 29. 10:17
 13/15 anonim ***** válasza:
88%
A természet ellen nem tudsz mit tenni. Ronda nő sem tud rád parancsolni, hogy lásd szépnek...
2017. dec. 29. 11:21
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát kérdező te beteg vagy... Előző életedben te voltál “a nők”, hogy ennyire tudod, hogy “a nők” mire izgulnak, vagy mi? Amúgy jó tudni, hogy akkor kb. a saját apámmal is lefeküdhetnék (sőt ugye igazából le is akarok, mert nő vagyok és ez szerinted így működik), mert ő is biztonságérzetet ad, figyelmes és odaadó...de legközelebb, akkor majd a fogorvosomra is rámászok, mert ő is mindig nagyon figyelmes és most, hogy mondod eszembe jutott, hogy minket az indít be. Ezt te sem gondolod komolyan, ugye? A biztonságérzet, figyelmesség, odaadás nagyon fontos, de igenis kell az, hogy a két fél (a nő is, segítek) vonzónak is találja egymást, enélkül szerintem nem működik egy kapcsolat. Ugyanakkor, az, hogy valaki vonzó, minden nőnek mást jelent. Nekem például egyáltalán nem tetszik, ha valaki ki van gyúrva és úgy néz ki, mint egy műanyag felfújt baba, ahogyan a kis páva fiúk sem az eseteim, a szűk csőnaciban, köldökig kivágott pólóban, agyonzselézett frizurával... de biztosan van olyan is, aki pedig ezeket tartja vonzónak. Ugyanakkor szerintem senki nem úgy nézi a pasikat, hogy tökéletesen megfelel-e az ideáljának és ha valami nem stimmel, akkor kuka... nekem például nincs is ideálom (néhány dolog van, ami nem tetszik, pl. amiket az előbb felsoroltam), de már tetszett nagyobb darab, “szőrösebb”, erős, határozott, kvázi “férfiasabb” pasi is és kisfiús, babaarcú, aranyos, visszafogottabb, picit félénkebb, tipikus “jófiú” is. Szerintem rajtam kívül még elég sokan vannak, akik inkább az egész embert nézik, külső és belső tulajdonságokkal, az összhatást és nem listával mennek a randira, ahol közben pipálgatják, hogy mi igaz rá és mi nem...

A többi is hülyeség szerintem, amit írsz... Eleve fura, hogy te egy magától értetődő dolognak veszed azt, hogy a nők csinosak. Mintha ők nem tennének érte semmit, hogy csinosak legyenek...Csinosak, mert nők, tehát az a dolguk, hogy csinosak legyenek? Az, hogy azzal érvelsz, hogy a nőknek nem szabadna válogatniuk, mert ők a szebbik nem...Tök hülyeség és semmi értelme nincsen. Akkor ennyiből meg nem teljesen mindegy, hogy a nők válogatnak-e vagy sem, hiszen ha ők a szépek és csinosak, akkor a 150 kilós elhízott egészségtelen pasinak és a talpig kigyúrt arany macsónak is szép nő fog jutni....

Nem értem én ezt az egészet...Néha megsajnálom azokat a pasikat, akik elkeserednek, mert nem megy nekik a társkeresés, sokszor kikosarazzák őket vagy átverik, kihasználják őket, de az ilyenek miatt, akik össze-vissza beszélnek minden baromságot, alanyi jogon elvárják, hogy tökéletes barátnőjük legyen és a nőket szidják stb., már egyre kevésbé tudom komolyan venni a pasikat...szinte már tényleg az lesz a szint, hogy “azok a nők, akik nem tárják nekem szét a lábukat első alkalommal, azok mind hülye ku@&ák”....

2017. dec. 29. 11:29
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
senkit nem érdekel mit gondolsz, úgyse te döntöd el.
2017. dec. 29. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!