Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem túl magam ezen az eseten?
Figyelt kérdés
Exemmel 5 hónapja szakítottunk.Voltak egyéb gondok is,de utolsó időszakban már nem mertem lefeküdni vele,ő nem tudja miért,nem akartam ezt elmondani,mert nem hitte volna el,vagy kifogásnak találta volna.Szakításkor felrótta ezt is,hogy már egy ideje nem feküdtem le vele.Történt 2szer olyan,hogy pont témában voltunk,hirtelen begörcsölt a combja-lába,de nagyon erősen,ez nem 2 perc volt,hanem jóval több idő,és nagyon szenvedett,én közben sokkot kaptam,mert nem bírom ha valaki szenved,sírtam,már a mentőket akartam hívni,mert nem akart elmúlni neki,de nagy nehezen elmúlt valahogy.Onnantól kezdve nem mertem vele lefeküdni,annyira megmaradt bennem a dolog,nem is nagyon mertem vele együtt aludni,mindig azon paráztam mi van ha ez megint előfordul.Nehéz fizikai munkát végez,48 éves,attól is féltem mi lesz ha pont mellettem meghal,vagy ilyesmi.Lassan azon kezdtem gondolkozni,talán sokkal jobban biztonságban lesz egy másik nő mellett,amúgy is kezdtünk távolodni,jöttek más gondok is.Szakítottunk,onnantól kezdve rettegek hogy velem is előfordulhat ilyen,elkezdtem agyba-főbe szedni a magnéziumot,vitaminokat,mert mindig ez az eset lebeg a szemem előtt.Nem merek hozzá hasonló korúval ismerkedni,mi van ha történik vele valami ugyanígy,ha szeretek valakit,bepánikolok ha rosszul van.Hogyan lépjek ezen túl agyilag-lelkileg ? Amúgy nem voltam ilyen parás soha ilyen dolgokkal kapcsolatban,de ez betette a kaput.Azóta is az jut eszembe néha,hogy ha más nővel van szexuális téren,vajon a másik nő mit csinál ilyen helyzetben ? Tudom hogy nagy butaságnak tűnik az egész,vele nem akarok erről beszélni,bár barátok maradtunk,egyedül szeretnék túljutni ezen.Van valami ötletetek ? 33/N2017. dec. 28. 12:12
1/6 anonim válasza:
Biztos kellemetlen volt, de el kell engedned ezt az élményt, mert TE MÉSZ tönkre benne...
2/6 anonim válasza:
Egy 48 eves nem oreg, de hozzad kepest nagyon is. Mit akarsz egy 15 evvel idosebbtol? Keress egy 35 koruli pasit.
3/6 anonim válasza:
Begörcsölt a lába, te meg inkább nem fekszel le vele, mert félsz, hogy meghal??? Mi a f...
4/6 A kérdező kommentje:
Igen 3-as,mivel utána még párszor előfordult,hogy csak feküdtünk egymás mellett,mondta hogy érzi ugyanazt,igaz akkor nem jött elő teljesen,de már ettől is pánikoltam magamban.És nem akarom hogy bármi baja legyen valakinek ha épp mellettem van.Félek amúgy is a haláltól,a sajátomtól,nem még ha másik emberrel történik valami.
2017. dec. 28. 13:00
5/6 anonim válasza:
Miert muszaj neked oregekkel szexelni?
6/6 A kérdező kommentje:
Nem öreg,mert edz,nem elhízott,jó kondiban van,és nagyon fiatalos az arca,egészségesen táplálkozik.De mivel már 30-40 éve ezt a megerőltető munkát csinálja,biztos hogy kihat rá.Még mindig sajnálom magamban az egészet,de örülök annak hogy hozzá hasonló korút talált.Bár előfurdalhat egy 40 évesnél is hogy gondok adódnak egészségügyileg,meg ugye velem is,nem lehet tudni,de azóta állandóan ezen gondolkozok.
2017. dec. 28. 13:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!