Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megyek barátnőmhöz aludni,3...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megyek barátnőmhöz aludni,3 napig ott leszek, hogy oldjam meg a wczést?

Figyelt kérdés

1 hónapja vagyunk együtt, és most nála leszek majd 3 napig, annyira aggódok mert én minden reggel úgy indítom a napom, hogy elmegyek nagy wc-re, nekem ez picit ciki fiú létemre.

tudom, hogy ő is szokott, meg a lányok is szoktak, de akkor is, ciki, hogy hallani fogja vagy valami

nem tudom hogy csináljam ?

ne menjek el 3 napig wcre?

2017. dec. 28. 10:11
1 2 3 4 5
 41/46 A kérdező kommentje:
Nem mertem ismét elmenni náluk :(
2018. márc. 18. 13:15
 42/46 anonim ***** válasza:
mert, mi volt?
2018. márc. 18. 13:17
 43/46 A kérdező kommentje:
igazából semmi, csak ott volt végig velem, nem tudtam elmenni
2018. márc. 19. 21:32
 44/46 anonim ***** válasza:
Majd ha rád jön a cifra majd elmész. Akkor semmi nem fog érdekelni ki van ott csak könnyebbülj meg.
2018. márc. 21. 16:19
 45/46 anonim ***** válasza:
100%
de ezt nem értem, te kinyalod őt ő leszop téged meg minden ilyesmi ami azért egy elég bensőséges kapcsolatot feltételez, de annyit nem mersz mondani, hogy mos hagyjon magadra egy negyed órára mert szrnod kell?
2018. márc. 21. 16:30
 46/46 anonim ***** válasza:
Végülis sokan írják itt hogy milyen gáz vagy hogy nem mersz elmenni nagy dolgodra holott amúgy szerintem eleinte nagyon sokaknak ciki. Tudják mondani hogy így meg úgy természetes de kétlem hogy sokan első perctől kezdve mert fingani meg tojni büfögni mint az állat meg ilyenek. Igen én sem mertem eleinte egyiket sem pedig tudom hogy tök természetes dolog. Idő kell hozzá még megszokja az ember egymást. Nekem is kellett kb fél év.
2018. márc. 23. 06:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!