Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megyek barátnőmhöz aludni,3 napig ott leszek, hogy oldjam meg a wczést?
1 hónapja vagyunk együtt, és most nála leszek majd 3 napig, annyira aggódok mert én minden reggel úgy indítom a napom, hogy elmegyek nagy wc-re, nekem ez picit ciki fiú létemre.
tudom, hogy ő is szokott, meg a lányok is szoktak, de akkor is, ciki, hogy hallani fogja vagy valami
nem tudom hogy csináljam ?
ne menjek el 3 napig wcre?
Ketten lesztek csak? Panel?
Intézd úgy, hogy utána tusoljál, az elviszi utána a szagokat. A becsapódást követően egyből öblítés, akár többször is.
Reggel szólj neki, ha van dolga a wc-ben, menjen, mert lassan te is mész, és nem a szuperinfót viszed, hanem a HVG-t, ami sok idő lesz... ;)
Ne csinálj ebből ügyet.Még ha hallani fog is valamit nem gondolnám, hogy tragédia.
Lehet tudja ő is, hogy ez elsőre kellemetlen lehet és lesz olyan tapintatos, hogy mondjuk bekapcsol valami zenét vagy a tvt.
De tényleg ne görcsölj ezen.Ha visszatartod a három napod a hasfájásról fog szólni.
Lehet, ő is ugyanezen aggódik, hogy "3 napig itt lesz a barátom, hogy oldom meg a wc-zést?"
Nem rég olvastam egy olyat itt az oldalon, hogy egyik a másikát simogatja, mert szorulása van :D Na, most akkor képzeld el, te meg ilyeneken problémázol :D
Ne aggódj! Az csak reggel egy 5 perc, arra gondolj, milyen jó lesz együtt az a 3 nap.
Jajjj ezen jót nevettem :)
Én értem a kérdésed hogy kellemetlen egy kapcsolat elején
Esetleg mikor még ő alszik, osonj ki, ha kinyomtad, rögtön öblìts és nem lesz büdös (annyira). A feneked kicsit húzd szét, és csak lassan, úgy nem lesz olyan rotyogós és hangos.
Utána menj zuhanyozni. Mondd hogy Te reggel is szoktál, felfrissülsz tőle.
Majd írd meg sikerült e
Próbálom megfogadni a tanácsotokat, igen az én fejembe ciki, főleg, hogy a kapcsolatunk elején vagyunk.
családi házban lakik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!