Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megyek barátnőmhöz aludni,3 napig ott leszek, hogy oldjam meg a wczést?
Figyelt kérdés
1 hónapja vagyunk együtt, és most nála leszek majd 3 napig, annyira aggódok mert én minden reggel úgy indítom a napom, hogy elmegyek nagy wc-re, nekem ez picit ciki fiú létemre.
tudom, hogy ő is szokott, meg a lányok is szoktak, de akkor is, ciki, hogy hallani fogja vagy valami
nem tudom hogy csináljam ?
ne menjek el 3 napig wcre?
2017. dec. 28. 10:11
21/46 A kérdező kommentje:
Pont a szobája mellett van a fürdőszoba
2017. dec. 28. 15:01
22/46 anonim válasza:
"ciki, hogy hallani fogja vagy valami "
??? Te üvöltve szärsz? A "vagy valami" mégis mit takar?
23/46 anonim válasza:
Hát, le kell küzdened a gátlásaidat. Én is szégyelltem az elején, ezért megkértem a barátomat h hallgasson vmi zenét jó hangosan, hogy ne hallja. Hmm, joobban belegondolva nem is voltam vmi szégyeLlős :DD 25/N
24/46 anonim válasza:
ja és meztelenül csináld mert nincs annál rosszabb mint amikor visszaérve húzod magad után a szagcsíkot
28/46 A kérdező kommentje:
Nagy, szép családi házban lakik, 2 napot töltöttem nála, még jó hogy délelőtt le ment főzni a konyhában ami külön szinten van, és tudtam akkor wczni gyorsan fent,mondtam neki hogy inkább maradok itt, mert tanulnom kellett a vizsgáimra, de másik nap nem ment amikor hazaértem akkor sikerült. szóval nem merek, nem tudom miért van ez, és most fordítva lesz, ő jön hozzám egy teljes hétvégére. már félek.
2018. jan. 22. 20:58
29/46 anonim válasza:
18 éves lány vagyok de még én is megoldom minden hiszti nélkül a barátom meg panelba lakik a haverjaival.
. de lepetézek mert érdekel a fejlemény
jobb lesz ha túl leszel ezen mert később másban se óldotsz fel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!