Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megyek barátnőmhöz aludni,3...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megyek barátnőmhöz aludni,3 napig ott leszek, hogy oldjam meg a wczést?

Figyelt kérdés

1 hónapja vagyunk együtt, és most nála leszek majd 3 napig, annyira aggódok mert én minden reggel úgy indítom a napom, hogy elmegyek nagy wc-re, nekem ez picit ciki fiú létemre.

tudom, hogy ő is szokott, meg a lányok is szoktak, de akkor is, ciki, hogy hallani fogja vagy valami

nem tudom hogy csináljam ?

ne menjek el 3 napig wcre?

2017. dec. 28. 10:11
1 2 3 4 5
 21/46 A kérdező kommentje:
Pont a szobája mellett van a fürdőszoba
2017. dec. 28. 15:01
 22/46 anonim ***** válasza:

"ciki, hogy hallani fogja vagy valami "

??? Te üvöltve szärsz? A "vagy valami" mégis mit takar?

2017. dec. 28. 15:31
 23/46 anonim ***** válasza:
37%
Hát, le kell küzdened a gátlásaidat. Én is szégyelltem az elején, ezért megkértem a barátomat h hallgasson vmi zenét jó hangosan, hogy ne hallja. Hmm, joobban belegondolva nem is voltam vmi szégyeLlős :DD 25/N
2017. dec. 29. 08:39
 24/46 anonim ***** válasza:
67%
ja és meztelenül csináld mert nincs annál rosszabb mint amikor visszaérve húzod magad után a szagcsíkot
2017. dec. 29. 10:35
 25/46 anonim ***** válasza:
Nőj fel, pl?
2017. dec. 30. 20:05
 26/46 anonim ***** válasza:
Na mizu?
2018. jan. 19. 09:49
 27/46 anonim ***** válasza:
jaja beszámolót:D
2018. jan. 19. 11:04
 28/46 A kérdező kommentje:
Nagy, szép családi házban lakik, 2 napot töltöttem nála, még jó hogy délelőtt le ment főzni a konyhában ami külön szinten van, és tudtam akkor wczni gyorsan fent,mondtam neki hogy inkább maradok itt, mert tanulnom kellett a vizsgáimra, de másik nap nem ment amikor hazaértem akkor sikerült. szóval nem merek, nem tudom miért van ez, és most fordítva lesz, ő jön hozzám egy teljes hétvégére. már félek.
2018. jan. 22. 20:58
 29/46 anonim ***** válasza:

18 éves lány vagyok de még én is megoldom minden hiszti nélkül a barátom meg panelba lakik a haverjaival.

. de lepetézek mert érdekel a fejlemény

jobb lesz ha túl leszel ezen mert később másban se óldotsz fel

2018. jan. 22. 21:13
 30/46 anonim ***** válasza:
Bocs, de normális vagy? :D :D
2018. jan. 22. 21:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!