Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezért ti megsértődnétek?
Az ünnepek alatt, szinte nem ír semmit. 2-3 mondatot beszélünk és ez már 3 napja. Egy értelmes szóváltás nem született. Meg is értem, de zavar is, hogy velem nem beszélget. Már úgy is csak jövőre találkozunk és fura, hogy nem ír vagy érdeklődik többet.
Ti nektek is rosszúl esne? Ti hogyan reagálnátok erre? Tuti az ünnepek miatt lehet?
tökmindegy mit írunk.
minden nőnek az jön be, ha le se van sz*rva illetve sz/*/rvba sincs nézve...
ennyi.
neked is ez jön be, akkor minek kérdezgetsz?
holnap ír egy nyálas bocs egyetlenemet, és máris elnézel mindent.
nem sértődnék meg, de nem is örülnék neki, ha egyáltalán nem is foglalkozna velem
valószínűleg csak el van foglalva, családdal vagy barátokkal van és azért nem ír
szerintem azért így is beleférne 2-3 mondatnál több vagy legalább szólhatna, hogy most pár napig nem lesz elérhető
Ennek a megítèlése sok mindentől függ.Nem mindegy,milyen viszonyban vagytok,mióta vagytok együtt,neki mennyire sűrű az élete.Egy családi összejövetel alatt például én sem a telefont nyomkodnám,mert bunkóságnak tartom.Vagy ha ünnepek előtt együtt voltunk,nem biztos,hogy lenne sok közös témánk,hiszen most váltunk el.Vagy nem mindegy mondjuk,te őt mennyire keresed aktívan.Illetve kinek mennyi kommunikációra van igénye,hogy is volt ez köztetek az elejétől fogva.
Egyébként egy a lényeg:mindenkinek legyen privát szférája,de érezzétek,hogy fontosak vagytok egymásnak.Kell az arany középút itt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!