Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok nektek bejön, ha egy pasi magas (190 cm vagy magasabb)?
Figyelt kérdés
Ti milyen magasak, alkatúak vagytok? Hány évesek?2017. dec. 26. 09:53
11/31 anonim válasza:
190 vagyok. Bejön a csajok nagyrészének. :)
Amíg egy alacsony faszi nézi a nők magasságát, nekem nem kell. Nemsűrűn látok nálam magasabb csajt. :D
12/31 anonim válasza:
En is adom xd en 196~korul vagyok xd es nem volt egyszer se gaz,bejon nekik 😄
13/31 anonim válasza:
Igen, határozottan 🙂
29/N, 180 cm magas
15/31 Missi_Key válasza:
Nekem tetszenek a magas pasik :)
Én 166 körül vagyok.
16/31 anonim válasza:
Nem nagyon. Frusztrál, ha valaki sokkal magasabb nálam. Kellemetlenül érzem magam vele. 165 cm vagyok, 185 volt a legmagasabb partnerem, kicsit már az is sok. 170-180 cm közt ideális.
17/31 anonim válasza:
Be, de nálam inkább a megnyerő stílus, a humor számít. Vékony, 168centi.
18/31 anonim válasza:
Persze hogy bejön. :) Én 175 cm vagyok.
19/31 anonim válasza:
Fujj nem jonnek be!!! Tudod ki akar olyan gyereket aki akkora hogy csaszarral se szedik ki akkorara tagul a terhes hasadban! Ezek a hapsik mar akkorak mint egy hormonzavaros Gulliver!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!