Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Hány udvarlótok van jelen pillanatban? Férfiak! Hány nőnek udvaroltok jelen pillanatban párhuzamosan?
Figyelt kérdés
2017. dec. 25. 12:05
21/32 anonim válasza:
Nincs udvarlóm, egy párom van. Ha egy ismeretlen férfi bejelöl facebookon, megkérdezem, honnan ismerem, ha csak ismerkedni akar, akkor figyelmen kívül hagyom. Ha utcán szólítanak le, megmondom, hogy van párom. Egyesek ezt az elutasítást személyes sértésnek veszik és elkezdenek minősíthetetlenül viselkedni.
22/32 anonim válasza:
Aki komolyabbat is akar, 2. Akik szex reményében irogatnak, azok kb 5-en vannak.
23/32 anonim válasza:
0 lányt fűzök, és nem is tervezek megalázkodni senkinek.
24/32 anonim válasza:
Nincs udvarlóm, csak egy párom 5 éve. De egyébként sem hagyom, hogy egyszerre 1-nél több pasi "udvaroljon". Nem érdekel a flörtölés, sem a szexkapcsolat. Egyszerre csak 1 ember érdekel, más esélyt sem kap.
25/32 anonim válasza:
0 udvarló. Bár szerintem 1 férfit, akivel szinte napi szinten levelezek, érdeklem.
26/32 anonim válasza:
#19 én 12 kilót fogytam de azóta sincs egy udvarlóm se, pedig teljesen átlagos külsejű vagyok. De biztos bennem van a hiba, mert az itteni kommentek szerint ezekben a pillanatokban is tucatjával ostromoolnak a férfiak, csak nem veszem észre... (év poénja)
27/32 anonim válasza:
0 udvarlóm van és soha nem is volt egy sem.
28/32 anonim válasza:
egy 19 évvel fiatalabb lány van, akivel nagyon jó kommunikálni. de nem hiszem, hogy lesz belőle bármi. nagyon extrém lenne.
29/32 anonim válasza:
"0-nak már régóta,mert unalmas. Udvarolni felesleges manapság a nőknek,mert amint jön egy jóképű gyerek,és odaböfög valamit a nőnek,úgyis vele fog elmenni... "
lepontoztak pedig nem mondasz hülyeséget. Túl sok energia sokszor semmiért. Ha van szimpátia meg kémia úgyis mennek a dolgok. Én is belefáradtam az "udvarlásba" pedig csak 30 leszek.
30/32 anonim válasza:
Van néhány pasi aki udvarolna, de ők nem magyarok, rég ismerem őket ezért bóknak veszem az egészet, amúgy küldeném a francba az összes pasit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!