Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ismerkednétek párhuzamosan több fiúval, csak azért, hogy ne csalódjatok túl nagyot ha egy nem jön össze?
Pont tegnap gondolkodtam el azon, hogy már mennyire nem érdekel, ha egy jónak induló levelezés félbeszakad. Tudom nagyon jól, hogy ha lett volna értelme magának a levelezésnek, ha a lány is úgy érzett volna, ahogy én, akkor visszaírt volna, de így, hogy csak egyoldalú volt a dolog, így felesleges is lett volna folytatni. Tudom, milyen érzés, régen nekem is nagyon fájt, de vegyél erőt magadon, és lépj tovább, keresd a következő lehetőséget.
Én mondjuk sose ismerkedtem egyszerre több nővel, mert egyrészt nem tartom fairnek, másrészt megoszlik a figyelmem, és nem ugyanaz leszek, aki akkor lennék, ha csak egy nővel ismerkednék. De ha neked ez segít, akkor csináld így, nem mondom, hogy ne csináld. De nekem nem esne jól, ha kiderülne, hogy rajtam kívül a lány még mással is ismerkedik. Egyből arra gondolnék, hogy nem vesz komolyan, és így felesleges is lenne a dolgot folytatni.
Nem kötődést kell gyengíteni, hisz az jó. Elmédből származó negatívokat kell kisöpörni, hogy ne legyen rossz ha 'vágyaid' ellenében történik valami.
Ebben is segítek ha rám írsz.
Nos ez baj, mert magadtól menekülsz, és mert valamit egy bizonyos nem kívánt dolog elkerüléséért csinálsz, ami erősen csatlakozik, saját és más elmék állapotaihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!