Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Hány udvarlótok van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Hány udvarlótok van jelen pillanatban? Férfiak! Hány nőnek udvaroltok jelen pillanatban párhuzamosan?

Figyelt kérdés

2017. dec. 25. 12:05
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
45%

Szó szoros értelmében véve nem udvarlok most sem és amúgy sem tervezem. Csináltam ilyet, azt hittem ér valamit. Ugrabugra hülyegyerek két nap alatt felszedte, megkúrta, átverte, dobta. Pedig nem egy buta pitsáról volt szó. Azóta ilyen baromságba nem fektetek energiát. Minek, ha anélkül is fel lehet szedni őket? Van aki csak egy teára hívja el őket, este meg már dugnak. Vagy ráír neten, beszélnek pár napot, elhívja filmezni és kész. Nincs értelme udvarolni.

És amúgy sem fűzök egy nőt sem. Nem is néztem ki egyet sem mostanában. Ha valami összejön véletlenül akkor összejön, ha nem akkor meg nem. Elvagyok nő nélkül is.

2017. dec. 25. 12:28
 12/32 anonim ***** válasza:
76%

Udvarló egy sincs, aki szex reményében írogat, keres, próbálkozik 3. De én nem szexet keresek.

22/N

2017. dec. 25. 12:34
 13/32 anonim ***** válasza:
67%

1, a párom, akivel lassan 5 éve együtt vagyunk.

27N

2017. dec. 25. 12:34
 14/32 anonim ***** válasza:
85%

2 De sajnos nem illünk össze egyikkel sem.

40/n

2017. dec. 25. 12:39
 15/32 Heart of Darkness ***** válasza:
100%
Sajnos 0. Nincsenek most ilyen érzelmeim ami elszomorít.
2017. dec. 25. 12:40
 16/32 anonim ***** válasza:
64%

5-ös vagyok.

Légyszi ne írjatok privátot, mert ronda is vagyok, így nem ismerkedek, nem véletlen, hogy 0 udvarlóm van.

2017. dec. 25. 12:45
 17/32 anonim ***** válasza:
18%
Minden nőnek több udvarlója van egyszerre, csak aki nem néz ki jól (tehát a többségük), arról nem vesznek tudomást. Én egy nőnek sem udvarolok, mert ronda és alacsony vagyok, tehát nincs esélyem náluk.
2017. dec. 25. 12:52
 18/32 anonim ***** válasza:
88%

2 "udvarlóm" van, egy nagyon lelkes éd egy kevésbé lelkes, egy sráccal pedig néha úgy beszélgetek, hogy tudom, hogy kellenék neki, de nem nyomul szerencsére.

Egyik férfiért sem vagyok oda, de remélem, hogy elérik, hogy legalább az egyik érdekeljen, jó lenne valakiért lelkesedni.

2017. dec. 25. 12:58
 19/32 anonim ***** válasza:
88%
Egy se. Majd ha lefogyok, biztos meglesz az itt beígért mennyiség.
2017. dec. 25. 13:02
 20/32 anonim ***** válasza:
74%

Egy sincs.

31/N

2017. dec. 25. 13:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!