Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg olyan gázos a helyzet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg olyan gázos a helyzet, ha egy férfi 25 felett szűz marad vagy csak itt állítják be annak?

Figyelt kérdés

Könnyű a másikra azt mondani, hogy lúzer nyomi, de az élet nem ilyen egyszerű. Alapból elég nehéz megtalálni a párunkat és sok ember szenved emiatt, hogy nem talál kölcsönös vonzalmat, nincs szerencséje, csak olyanoknak kell akik nem tetszenek neki, ez megeshet bárkivel.

Úgy látom, hogy míg a nők nem találnak senkit bátorítják, de ha egy férfi nem talál abba meg belerúgnak. Én is már nem egyszer megkaptam a magamét azért, mert lehetett volna több esélyem összejönni valakivel, de nem voltak szimpatikusak. Amúgy is rossz, az, hogy nem találom a páromat, de ha ezzel cseszeget valaki az olaj a tűzre.

Nem tudom, hogy erről miért nem szabad beszélni, ha ismerkedek valakivel, mikor egy jó párkapcsolat alapja az őszinteség, és miért kell ezt ennyire szégyelni. Mert azt aláírom tényleg furcsa, ha valaki sokáig nem találja a párját magamat is furcsállom ezért, de ezért szégyenkezni minek kell. Próbálkoztam sokat nem jött össze, majd csak összejön, erre nem lehet jobbat mondani.

2017. dec. 24. 14:20
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Egyébként világosan látszik, hogy durván frusztrált vagy, túlérzékeny és sértődékeny.

Így ne is próbálkozz az egésszel, mert esélyed sincs.

Az ismerkedéshez higgadtság, önbizalom és főleg humor kell. Ha játszod a sértődött szűz kisfiút, menekülnek előled a nők. Ez a mentalitás taszítja a nőket mint egy 8 teslás elektromágnes.

Ha nem változtatsz, akkor én azt javaslom hagyd a francba, maradj otthon számítózni. Többet ér, mintha ezen rágnád magad, mert csak koppanni fogsz és méginkább frusztrált leszel.

2018. febr. 23. 23:36
 32/34 A kérdező kommentje:

#30 Akkora egy korlátolt proli vagy, hogy az valami hihetetlen. Igen feltettem kérdést, de nem azért, hogy ilyen semmitmondó b@$ztató jellegű válaszokat kaptam. Először is honnan veszed, hogy én mamahotelbe lakom? 21 éves koromtól látom el magam, mert rávoltam kényszerülve.

Nem várom el, hogy felszedjen a nő sokszor próbálkoztam már, de nem sikerült. Eddig sajnos olyanoknak kellettem volna akik nem tetszenek. Emellett elég sokat változott a személyiségem és nem az ilyen tréneres okosságoktól, hanem intellektuálisan, mint írtam az előbb van egy jó barátom akivel jól kijövök és nem b@$ztat, mint egy büdös proli, hanem tök jól beszélgetünk. Na ezt a gyk-s válaszolók többségéből hiányolom sajnos, beérik a közhelyekkel, féligazságokkal, üres frázisokkal, mint ahogy te is teszed. Nem lennék veled ilyen ellenséges, hogyha normálisabb válaszokat írnál, nem érnéd be a prolisággal, hanem inkább az értelmiségi úton haladnál, mint ahogy én nem rég elkezdtem. Az az első lépése, hogy nem személyeskedünk nem találunk ki sztereotíp megbélyegzéseket, hanem emberségesebben beszélünk a másikhoz, ami belőled hiányzik, mert csak frázisokat puffogtatsz.

2018. febr. 24. 08:10
 33/34 anonim ***** válasza:

Figyelj, én direkt vagyok nyers.

Hidd el, sokkal többet ér ez a szembesítés a valósággal, mint hogy pátyolgatnám a lelkedet. Azzal semmire nem mész, csak elkényelmesedsz. Nem vagy tisztában egyszeeűen azzal, hogyan működnek a nők.

Vicces ahogy az értelmiségi útról beszélsz. Tudod, nekem is nagyon kemény fiatalságom volt, sok szenvedéssel, szorongással,.önbizalomhiánnyal... ugyan úgy tanulási nehézségekkel. Gyakorlatilag semmire nem vittem 24 éves koromig... de volt bennem egy óriási elhatározás. Soha nem mondtam ki, hogy értelmiségivé szeretnék válni, mert egy igazi értelmiségi nem teszi ezt. Brutális energiákat mozgattam meg, hogy jobb emberré váljak minden téren. Egy igazi értelmiségi nem csak művelődik, (és nem csak olyan dolgokról ami épp érdekel, hanem a nehezen megfejthető műveltség is fontos), hanem edzi a testét is. Nincs olyan, hogy nem szeretsz sportolni, mert az egy létszükséglet. Maximum lustaság van, ami ugyan csak egy gyenge jellemre vall. Egy szó mint száz, ép elme ép test együtt jár, nekem is sok évembe telt mire összeállt a kép. Amikor már lett egy olyan szakmai munkám amit imádok, egyből megjött az önbizalmam. Pusztán ezt a tapasztalatot szeretném átadni. Úgy vélem máshogy egyszerűen nem megy. Látszik, hogy válogatós vagy, ez azt jelenti hogy rettenetesen össze kell magad szedni.

Egyébként én nem is prolizok le senkit, fröcsögve. Mert egy igazi értelmiségi nem teszi.

Nehéz beismerni az ember gyengeségeit, és ehhez kell az igazi erő, hogy sértődés nélkül viseld, majd változtass.

2018. febr. 24. 13:54
 34/34 anonim ***** válasza:

Tehát őszintén, olyan nőknél próbálkozol akik a szintednél feljebb állnak. Nincs mit szégyellni ezen, nekem is elég kifinomult az ízlésem a nők terén, és nem érem be egy átlag, befőtt kapcsolattal ahol nem látok semmit a lányban. Sőt én kifejezetten nehezen élem bele magamat egy kapcsolatba, mert nem vagyok kapcsolatfüggő, egyedül keresem a boldogságot és nem mástól várom.

Viszont azt jobb ha tudod, hogy ha a "szintünk" felett keresünk nőt, annak az a következménye, hogy rengeteg dologgal kell kompenzálni. Idősebb és tapasztaltabb vagyok nálad annyival, hogy elhiheted nekem, ez az igazság.

Persze ki is szeretné szintekre, meg kasztokra osztani az embereket, de sajnos vagy nem, a párválasztás még mindig pontosan az ősi evolúciós törvények alapján működik. A vonzalom kialakulása bonzolult neurokémiai folyamat, melyben nem csak a külső, a belső erények, hanem az immunrendszerünk, és testi egészségünk is megmutatkoznak. Egy egészséges jó kiállású, testileg és elmére is edzett férfi kell ebbe a harcba, ugyanis az általad kiszemelt nők, körül rengeteg férfi legyeskedik, és keményen próbálkoznak. Neked ebben a versenyben kell kiemelkedned!

Hiába gondolod másképpen, nekem van egy társaságom, kifejezetten jóképű, ertelmiségi mérnökök és orvosok. Hidd el, még így sem egyszerű, és rendesen ki kell emelkedni ebben a harcban. Speciel én egyáltalán nem a legjobb nőkre hajtok, inkább az érdekes, izgalmas de visszahúzódóbb rejtett szépségekre. Még is azt tapasztalom, értük is nagy küzdelem zajlik.

Tehát vagy leadod a mércédet, vagy elkezdesz minden téren fejlődni.

Egyébként tán nem is lenne baj, hogyha leadnád kicsit a mércét. Ez is ugyan úgy a tapasztalatról és a tudásról szól. Én is le voltam maradva, és kegyetlenül nehéz volt behozni az egészet. Nem a szexre gondolok, hanem magára arra, hogy hogyan működik egy kapcsolat. Hol vannak a határok, hogyan lehet megoldani a problémákat. Nehogy azt hidd, hogy a kapcsolat az állandó boldogságról szól. Apró örömök, de amúgy szürke hétköznapok és egymáshoz alkalmazkodás. Ez utóbbit nagyon nem egyszerű megtanulni és koránt sem triviális!

18 évesen még azt hittem, a szerelem jön magától, majd működik a dolog, elég ha szeretem tiszta szívvel a lányt és tejben vajban fürdetem. Óriási bukta volt, kétszer is hónapokon belül szakítottak velem. Ez nem így működik. A nőknek egy határozott, izgalmas férfi társ kell, nem egy állandóan bókoló szerelmes romantikus regény hőse. Bármennyire szereted is a lányt, soha nem szabad állandóan kimutatni. Ezer apró trükkje van a dolognak, hogy hogy maradhatsz izgalmas férfi és fél év után is imádjon a lány, anélkül hogy ellaposodna a kapcsolat. A nőket meghódítani sokkal egyszerűbb, mint megtartani hosszú távon. Minden nap újra meg kell őket hódítani.

Szóval azt javaslom vágj bele, próbálgasd, igyekezz, mert olyan férfitársakkal versenyzel, akkk 16 éves koruk óta művelik eme mesterséget. Nem baj, ha nem tökéletes elsőre, az sem ha nem szeretsz bele a lányba elsőre, csak szimpatikus. Viszont a tapasztalat óriási előny lesz később, az igazi nagybetűs kapcsolatnál.

2018. febr. 24. 14:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!