Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg olyan gázos a helyzet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg olyan gázos a helyzet, ha egy férfi 25 felett szűz marad vagy csak itt állítják be annak?

Figyelt kérdés

Könnyű a másikra azt mondani, hogy lúzer nyomi, de az élet nem ilyen egyszerű. Alapból elég nehéz megtalálni a párunkat és sok ember szenved emiatt, hogy nem talál kölcsönös vonzalmat, nincs szerencséje, csak olyanoknak kell akik nem tetszenek neki, ez megeshet bárkivel.

Úgy látom, hogy míg a nők nem találnak senkit bátorítják, de ha egy férfi nem talál abba meg belerúgnak. Én is már nem egyszer megkaptam a magamét azért, mert lehetett volna több esélyem összejönni valakivel, de nem voltak szimpatikusak. Amúgy is rossz, az, hogy nem találom a páromat, de ha ezzel cseszeget valaki az olaj a tűzre.

Nem tudom, hogy erről miért nem szabad beszélni, ha ismerkedek valakivel, mikor egy jó párkapcsolat alapja az őszinteség, és miért kell ezt ennyire szégyelni. Mert azt aláírom tényleg furcsa, ha valaki sokáig nem találja a párját magamat is furcsállom ezért, de ezért szégyenkezni minek kell. Próbálkoztam sokat nem jött össze, majd csak összejön, erre nem lehet jobbat mondani.

2017. dec. 24. 14:20
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Menj a k...a anyádba te féreg. Irtani az ilyen g...et, mint te utolsó.
2017. dec. 28. 09:38
 22/34 A kérdező kommentje:
Ha te állatnak érzed magad, akkor menj el állatkertbe. Az ilyen embertelen férgeknek nem kellett volna szaporodniuk.
2017. dec. 28. 09:41
 23/34 anonim ***** válasza:
Nem is értem, hogy nem sikerült még barátnőt találnia egy ilyen kedves és jólelkű fiúnak, mint te? Biztos ler.bancozod azokat a nőket is akik visszautasítanak. Na mindegy, ez is csak azt bizonyítja h sok-sok szűz férfi defektes, ezért nem kellenek senkinek.
2017. dec. 28. 10:36
 24/34 anonim ***** válasza:

19/L

Véleményem szerint mindennek meg van az oka. Nem feltétlenül ciki ha valaki a 20as éveiben is szűz. Én nem biztos hogy elítélném az illetőt. Ha megfelelő oka van rá, akkor akár még tisztelendő is lehet a dolog. De ennek megvan a fordította is. Én 19 évesen még mindig szűz vagyok, egész tavaly tavaszig nem is igényeltem volna a szexet, azóta viszont vágyom rá hogy legyen valakim. Volt már alkalom mikor el tudtam volna veszíteni de nem egyéjszakás kalandot szeretnék. És amúgy nekem is meg volt sz oka annak h eddig nem volt senkim és csak '17 tavaszán jött volna össze, de távolság miatt nem. És amint meg tudja valaki akinek elmondom az okot, azt mondja h érthető és tisztel azért, és ha vissza csinálhatnám se csinálnám vissza azt a 3 s fél évet. Úgyhogy szerintem nem gáz, ha van oka.

2018. jan. 2. 18:54
 25/34 anonim ***** válasza:
47%

Szomorú, hogy mennyi ostoba, primitív ember van...

14-es,nem tudom sírjak - e, vagy nevessek... azért nem kezdenél szűz lánnyal, mert majd rákap a fszra,biztos ki akarja majd próbálni mással... :D hát ha annyira béna vagy, akkor biztos...

számomra hihetetlen, hogy egy ember ennyire állati szinten legyen... én 25 vagyok, fél éve vagyok együtt a barátommal, vele vesztettem el, és köszönöm szépen de nagyon jól megvagyunk, és rá se nézek masra. Nekem megérte várni egy kapcsolatra, mint hogy valami lepukkant diszkóban, egy lepukkant WC-ben, egy lepukkant részeg alakkal kamatyoljak, csak h jajj ne legyek már szűz, mert az milyen "ciki".

Lehet számotokra ez hihetetlen, de vannak olyan emberek, akiknek igenis fontos az érzelmi biztonság és a kölcsönös kötődés a testi kapcsolathoz. Ez az egyik, ami megkülönböztet minket az állatoktól. A szerelem meg nem terem minden bokorban, igenis előfordul, hogy valakire csak a 20-as éveiben talál rá, legyen az illető férfi vagy nő.

Lakásos prosti...erre meg annyit mondok, férfiak között is vannak, akik nem olyan igénytelenek, hogy válogatás nélkül bárkivel összefeküdjenek.

25N

2018. febr. 22. 13:49
 26/34 A kérdező kommentje:
#25 Sajnos a kulturálatlan, proliság nagyon elterjedt és itt nagyon sok a proli csürhe, akikben egy szemernyi kultúra nincsen, csak a saját érdekük számít és mindenben jól akarnak járni a másikba meg jól belerugni. Undorodom az ilyenektől, nem hiába keresem az intelligens emberek társaságat a prolikat meg kerülöm.
2018. febr. 22. 15:24
 27/34 anonim ***** válasza:

Tehát akkor mit tettél azóta a változásért?

Elkezdtél sportolni, tanulni hogy jobb hivatásod legyen, stílust kitalálni, műveltté válni, sok helyre eljutni?

Mit tettél azért, hogy leküzdd ezt a szüzességnek nevezett mentális gátat?

2018. febr. 23. 01:46
 28/34 A kérdező kommentje:
Tipikus magyar mentalitás ez az állandó számonkéréses b@$ztatás. Nagyon gyűlölöm ezt a kádárista megnyilvánulást. Minek sportoljak, ha nem szeretek, minek tanuljak töbet, hogyha kényszernek érzem és alapból tanulási nehézségekkel küszködök? Amúgy szoktam művelődni, olvasni ami érdekel és a legjobb barátommal értelmes, intelligens beszélgetést folytatni. Ő legalább nem csesztett ilyenekkel tisztába van a hiányosságaimmal, nagyon sokat tanultam tőle és felnézek rá.
2018. febr. 23. 07:24
 29/34 anonim ***** válasza:
53%
#28 ez a "mit tett le az asztalra" kádármentalitás, puzsér beszél róla sokat :)
2018. febr. 23. 21:58
 30/34 anonim ***** válasza:

Öreg, felraktál egy kérdést. Választ vársz rá...

A válasz az, hogy nem b..sztat senki, de ez így nulla. Jól tudtam, semmit sem tettél azért, hogy egy hangyányit is jobb ember, izgalmasabb férfi legyél a nők szemében.

Tudod mit? A világon senkit nem érdekel az, hogy szűz mamahotellakó gyernőtt vagy. Változtatni, tenni azért hogy valami történjék veled nem akarsz. Megy az idő és egyre inkább magadba fogsz fordulni.

A nők meghódításához hegyeket kell megmozgatni, egy olyan versenyben ahol kicsit az esélyed. Brutális energiákat kell beleölni a személyiségfejlődésbe, különben 30-40 éves korodban sem lesz semmi.

Mit vártál, majd felszednek a nők?

Ha meg nem akarsz barátnőt és jó neked az örök szüzesség és az életkép, hogy majd 40 évesen szandál-zokniban és zsírfoltos mackóban lemész az ABC-be parizerért, meg zsömléért. Sebaj legalább idős édesanyádat ellátod, a nyudíjából nagyszerűen eléldegéltek minimálban.

Sok ilyen embert ismerek, nekik ez megfelel. Csak akkor ne nyivákoljunk a Gyakorikérdéseken, hogy a gonosz nők visszautasítanak mindég, és 40 éves szűz maradsz.

Mert es a világ, kemény világ, csak a legjobbak maradnak fent ebbeb a versenyben.

2018. febr. 23. 23:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!