Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg olyan gázos a helyzet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg olyan gázos a helyzet, ha egy férfi 25 felett szűz marad vagy csak itt állítják be annak?

Figyelt kérdés

Könnyű a másikra azt mondani, hogy lúzer nyomi, de az élet nem ilyen egyszerű. Alapból elég nehéz megtalálni a párunkat és sok ember szenved emiatt, hogy nem talál kölcsönös vonzalmat, nincs szerencséje, csak olyanoknak kell akik nem tetszenek neki, ez megeshet bárkivel.

Úgy látom, hogy míg a nők nem találnak senkit bátorítják, de ha egy férfi nem talál abba meg belerúgnak. Én is már nem egyszer megkaptam a magamét azért, mert lehetett volna több esélyem összejönni valakivel, de nem voltak szimpatikusak. Amúgy is rossz, az, hogy nem találom a páromat, de ha ezzel cseszeget valaki az olaj a tűzre.

Nem tudom, hogy erről miért nem szabad beszélni, ha ismerkedek valakivel, mikor egy jó párkapcsolat alapja az őszinteség, és miért kell ezt ennyire szégyelni. Mert azt aláírom tényleg furcsa, ha valaki sokáig nem találja a párját magamat is furcsállom ezért, de ezért szégyenkezni minek kell. Próbálkoztam sokat nem jött össze, majd csak összejön, erre nem lehet jobbat mondani.

2017. dec. 24. 14:20
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
3%
kérdező,tudod mi miatt van ez?a nők miatt,ők a hibásak
2017. dec. 24. 14:41
 12/34 anonim ***** válasza:
82%
Igazából szerintem az a helyzet, hogy a társadalom még manapság is sokkal többet elnéz egy nőnek, mint egy férfinak. Nem beszélnék arról, hogy egyesek - akár itt is - milyen önkényesen használják az egyenlőség fogalmát, amikor pl. előadják, hogy a szavazati jogra, a fizetésekre vonatkozik az egyenlőség, de arra már pl. nem, hogy a nő kezdeményezzen. Ugyanez vonatkozik a szüzességre is. Ha egy nő szűz 25 évesen, talán egy kicsit furcsán néznek rá, de a többség nem ítéli el, nem gondolja azt, hogy "baj" lenne vele stb. Fordított esetben rögtön jön a vádaskodás, az elítélés, "jobb" esetben a sajnálkozás, de nem néznek rá férfiként, sőt, rendszerint el is fordulnak tőle. Valóban az őszinteség lenne egy jó kapcsolat alapja, és ahogyan az első válaszoló mondja, aki normális, az elfogad téged a múltaddal együtt. Csakhogy elég nehéz olyan nőt találni, aki erre képes, én legalábbis ezt tapasztaltam. Egyébként sem igazán vonzódnak hozzám, de amikor mesélek nekik a múltamról, vagy eltűnnek (de persze hozzáteszik, hogy azért barátok maradhatunk, csak éppen sosincs rám idejük, sosem keresnek, igaz, akkor inkább takarodjanak is az életemből, nekem nem kell alamizsna), vagy sajnálkoznak, de jó nem sül ki belőle. Én már ott tartok, hogy próbálok rideg maradni mindenkivel, úgysem kellek senkinek, felnőttként már képtelenség behozni a lemaradást, és a tapasztalataim alapján nem is nagyon tudok megbízni senkiben, de talán nem is érdemes. Hiába próbáltam úgy elmagyarázni másoknak a dolgokat, hogy beismertem a hibáimat, hogy igyekeztem kiutat keresni a problémáimból, egyáltalán nem azt nézték, hogy én legalább próbáltam tenni önmagamért valamit, az őszinteségemmel nem vittem semmire. Nagyon kevés olyan nő van, aki számára a te múltad vagy az enyém nem jelentene "problémát", és őszintén tudna szeretni.
2017. dec. 24. 14:41
 13/34 anonim ***** válasza:

Nagyon jót írtál, csak annyi, hogy nem az van, hogy manapság MÉG sokkal többet elnéz a társadalom egy nőnek, hanem inkább MÁR egyre többet elnéz!

2017. dec. 24. 18:59
 14/34 anonim ***** válasza:
46%

24 vagyok, de csak nem szűz lányokkal kezdenék. Most nem akarom én bevezetni a lányt, kitanítani, aztán lelép mert rákap a falloszra. Általában ez a trend, csávóknál is hasonló.

Kérdező, menj egy igényes, lakásos fiatal lányhoz, legyen drága, akkor kevés a kuncsaftja és gyakorolj vele. Túlesel rajta, aztán az egyéjszakás kalandokhoz is hozzáfoghatsz és majd ha kiélted magad, 27-28 évesen rutinos szexelősen komoly kapcsolatot is kereshetsz.

2017. dec. 27. 11:50
 15/34 anonim ***** válasza:

Itt mindenki zagyvasagokat beszel.25eves vagyok soha nem volt mwg csajom.

Miert nem? Mert volt kb ket lany akit megismertem neten penzemet elkertek sztan eltuntek. Visszahuzodo tipus vagyok,felenk,nem ertem meg.

Az a baj aki nem lazad kamaszkoraban nem tapasztalja meg hogy milyen a kapcsolat a pi..a meg a fa..z az , felnott korara mar nem nagyon fogja. Unoktesomeknak sem volt kapcsolatuk pedig ok is mar vannak20 evesek. En 25-vagyok . Ha lesz lesz ha nem nem.

2017. dec. 27. 12:15
 16/34 A kérdező kommentje:
#14 És most én is kövessem a sok birkát? Ez a helyes út? Lakásos prostik taszítanak. Az egy tök hülyeség, hogy aki nem élte ki magát mással az később kiakarja próbálni valaki mással. A legjobb barátom már nem soká 8 éve élete legelső komoly kapcsolatában van. Eszébe se jut mással kiprobálni. Csak a buta, primitív, embertelen, gerinctelen férgek nem tudják megbecsülni a másikat.
2017. dec. 27. 12:37
 17/34 anonim ***** válasza:
53%
Akkor maradj szűz 30 éves korodra is. Más boldog párkapcsolatban él, vadakat szexel, ölelkezik a párjával, romantikázik, addig te pedig a GYK-n keresel önigazolást felnőtt "férfiként". Igen, ciki ha valaki 25 évesen még nem volt kapcsolatban, nem volt még szexben része. Akár nő, akár férfi. Aki nem defektes, az ilyen korra már rég nem szűz. Legalábbis a környezetemben ezt veszem észre. Én is későn veszítettem el, 18 voltam, de azért mert önbizalomhiányos, befelé forduló voltam, már 13 évesen vágytam a p.nára. Sokat kellett dolgoznom magamon hogy lehetőségem legyen szexelni, de megérte. Azóta már több nőm is volt, nincsenek bennem frusztrációk és a jellemfejlődésemnek is jót tett hogy nem maradtam szűz mostanra is...
2017. dec. 27. 18:59
 18/34 anonim ***** válasza:
81%

Előttem szóló nagyon nem mondasz igazat.

Egyáltalán nem ciki, az hogy valaki szűz nyilván nem homokos, hanem megvan rá az oka, hogy miért az.

Ébn is az vagyk 25 évesen,mert vagy kevés a csaj, vagy soka srác. De a normális lányok közül akik tetszenek nekem, mind foglaltak.

ha itt kiir egy lány, hogy ismerkedni akar, 120 fiú, férfi ráir.

Nyilvánvalóan sokan nem akarnak elmenni fizetett prostihoz, én sem, mert az gusztustalan hogy olyanba dugja bele az ember a farkát, aki előtte már 10 ember beledugta óránként.

Szerelemből, meg szeretetből fekszik le a nomrális ember a fiú és lány egymással.

Akinek nem jut lány, vagy nem tud hol ismerkedni, azt se kell elitélni,

Tehát egyáltalán nem ciki.

2017. dec. 27. 20:40
 19/34 anonim ***** válasza:
29%

Tipikus önámítás: ha egy 25 év feletti szűz srác elé odatennénk egy kiéhezett nőt, akkor szerintem a srác min. 95%-ban egy pillanat alatt félresöpörné az összes fennkölt, önáltató elméletét a nagy szerelem fontosságáról. :D

Szégyellni nem kell, de ideológiát sem érdemes gyártani a "bénaságra" (bocs, de ha valaki évekig nem tud nőt szerezni, pedig szeretne, akkor azt nevezzük nevén).

2017. dec. 27. 21:42
 20/34 anonim ***** válasza:
24%

10 éved volt nőt találni. 10 év alatt nem sikerült p.nci közelébe jutni, akkor valóban nem vagy egy határozott, magabiztos férfi. Tudod minden állat fő célja a szaporodás, ez alól az ember sem kivétel. Alapesetben úgy vagyunk programozva, hogy már tizenéves korunkban szaporodjunk. Vagyis ha 25 évesen még nem voltál nővel, akkor a génkészleted nem alkalmas arra, hogy tovább ad.

Szóval ha véletlen sikerül párt találnod akkor inkább ne szaporodj az emberiség érdekében!

2017. dec. 27. 23:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!