Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg olyan gázos a helyzet, ha egy férfi 25 felett szűz marad vagy csak itt állítják be annak?
Könnyű a másikra azt mondani, hogy lúzer nyomi, de az élet nem ilyen egyszerű. Alapból elég nehéz megtalálni a párunkat és sok ember szenved emiatt, hogy nem talál kölcsönös vonzalmat, nincs szerencséje, csak olyanoknak kell akik nem tetszenek neki, ez megeshet bárkivel.
Úgy látom, hogy míg a nők nem találnak senkit bátorítják, de ha egy férfi nem talál abba meg belerúgnak. Én is már nem egyszer megkaptam a magamét azért, mert lehetett volna több esélyem összejönni valakivel, de nem voltak szimpatikusak. Amúgy is rossz, az, hogy nem találom a páromat, de ha ezzel cseszeget valaki az olaj a tűzre.
Nem tudom, hogy erről miért nem szabad beszélni, ha ismerkedek valakivel, mikor egy jó párkapcsolat alapja az őszinteség, és miért kell ezt ennyire szégyelni. Mert azt aláírom tényleg furcsa, ha valaki sokáig nem találja a párját magamat is furcsállom ezért, de ezért szégyenkezni minek kell. Próbálkoztam sokat nem jött össze, majd csak összejön, erre nem lehet jobbat mondani.
Nagyon jót írtál, csak annyi, hogy nem az van, hogy manapság MÉG sokkal többet elnéz a társadalom egy nőnek, hanem inkább MÁR egyre többet elnéz!
24 vagyok, de csak nem szűz lányokkal kezdenék. Most nem akarom én bevezetni a lányt, kitanítani, aztán lelép mert rákap a falloszra. Általában ez a trend, csávóknál is hasonló.
Kérdező, menj egy igényes, lakásos fiatal lányhoz, legyen drága, akkor kevés a kuncsaftja és gyakorolj vele. Túlesel rajta, aztán az egyéjszakás kalandokhoz is hozzáfoghatsz és majd ha kiélted magad, 27-28 évesen rutinos szexelősen komoly kapcsolatot is kereshetsz.
Itt mindenki zagyvasagokat beszel.25eves vagyok soha nem volt mwg csajom.
Miert nem? Mert volt kb ket lany akit megismertem neten penzemet elkertek sztan eltuntek. Visszahuzodo tipus vagyok,felenk,nem ertem meg.
Az a baj aki nem lazad kamaszkoraban nem tapasztalja meg hogy milyen a kapcsolat a pi..a meg a fa..z az , felnott korara mar nem nagyon fogja. Unoktesomeknak sem volt kapcsolatuk pedig ok is mar vannak20 evesek. En 25-vagyok . Ha lesz lesz ha nem nem.
Előttem szóló nagyon nem mondasz igazat.
Egyáltalán nem ciki, az hogy valaki szűz nyilván nem homokos, hanem megvan rá az oka, hogy miért az.
Ébn is az vagyk 25 évesen,mert vagy kevés a csaj, vagy soka srác. De a normális lányok közül akik tetszenek nekem, mind foglaltak.
ha itt kiir egy lány, hogy ismerkedni akar, 120 fiú, férfi ráir.
Nyilvánvalóan sokan nem akarnak elmenni fizetett prostihoz, én sem, mert az gusztustalan hogy olyanba dugja bele az ember a farkát, aki előtte már 10 ember beledugta óránként.
Szerelemből, meg szeretetből fekszik le a nomrális ember a fiú és lány egymással.
Akinek nem jut lány, vagy nem tud hol ismerkedni, azt se kell elitélni,
Tehát egyáltalán nem ciki.
Tipikus önámítás: ha egy 25 év feletti szűz srác elé odatennénk egy kiéhezett nőt, akkor szerintem a srác min. 95%-ban egy pillanat alatt félresöpörné az összes fennkölt, önáltató elméletét a nagy szerelem fontosságáról. :D
Szégyellni nem kell, de ideológiát sem érdemes gyártani a "bénaságra" (bocs, de ha valaki évekig nem tud nőt szerezni, pedig szeretne, akkor azt nevezzük nevén).
10 éved volt nőt találni. 10 év alatt nem sikerült p.nci közelébe jutni, akkor valóban nem vagy egy határozott, magabiztos férfi. Tudod minden állat fő célja a szaporodás, ez alól az ember sem kivétel. Alapesetben úgy vagyunk programozva, hogy már tizenéves korunkban szaporodjunk. Vagyis ha 25 évesen még nem voltál nővel, akkor a génkészleted nem alkalmas arra, hogy tovább ad.
Szóval ha véletlen sikerül párt találnod akkor inkább ne szaporodj az emberiség érdekében!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!