Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiknek szoktátok javasolni azt, hogy vegye lejjebb az igényét?
Szerintem azoknak illik lejjebb venni, akiknek olyan kikötésük van, hogy rendelkezzen mondjuk min. 200 ezres fizetéssel, lakással, albérlettel, jogsival, szöke haj kék szemmel, 1-2 diplomával, ne legyen szemüveges stb. Ezek olyan kikötések, amik teljesen feleslegesek, mert mi van akkor, ha egy srác szőke hajú, kék szemű csajt igényel, de egy feketébe szeret bele barna szemmel vagy, ha egy csaj elvár egy albérletet, de a srác nem akar felesleges pénzt költeni albérletre, mivel a párjával együtt akar külön válni az ősöktől. Ezeket az elvárásokat amiket fentebb írtam nevetségesnek tartom.
Aztán van mikor valaki évekig nem találja a párját és csak alap igényei vannak, de még akkor is megkapja azt, hogy lejjebb kéne adni. Nekem csak annyi igényem van, hogy egy nő arcra tetsszen, mert ha nem tetszik akkor nem tudnám megcsókolni ne legyen elhízott és csontsovány, belsőleg meg alap, hogy legyen valami közös témánk, őszinteség számomra elengedhetetlen, ugyanez van a kedvességgel, megértéssel és ne csak a barátnőm legyen, hanem jó barátom is. Úgy érzem nem várok el sokat és ebből nem tudnék lejjebb adni, mert akkor nem tudnék boldog lenni mellette és ilyenkor még egyedül is jobb.
Ez egy elég önző és sóher állítás, mert egy komoly párkapcsolatban megszűnik a te meg én. Nem csesztetjük semmiért a másikat, hanem elfogadjuk azt amit szeret, ha ezzel nem árt a másiknak.
A pénzzel pont ez van. Most szerinted lehúzza a szegényebb a jobban keresőt. Ez akkor lenne így, ha most állandóan becsöngetnék hozzád vadidegenként, hogy adj pénzt italra, mert nincs elég pénzem és hallom te jól keresel. Egy párkapcsolat teljesen más mivel ott szeretjük a másikat és nem sajnáljuk azt, ha esetleg egy nyaralásba többet ad bele a jobban kereső, mivel a pénz olyankor közös lesz.
Lekéne vetkőztetni ezt a kádárista szokást, hogy amit megkeresek az az enyém, mert a pénznek nincs akkora értéke, mint az emberi értékeknek.
Erről ez jutott eszembe. Jól tükrözi az önző hozzáállásokat.

Szia
Azt hiszem én értem mit szeretnél mondani. Részben igazad is van, de ez a rész már komoly kapcsolat esetén tekinthető csak normálisnak.
Egy friss pár hónapos ismeretség után azt elvárni, hogy a magasabb jövedelmű tegye bele az anyagi rész nagy részét bármibe is azt nem lehet.
A legtöbb ember megdolgozott azért, hogy azt az összeget kapja hó végén amit, ma már azt tudom mondani, hogy aki akar annak vannak lehetőségei az előrelépésre, az önképzésre.
Egy több éves kapcsolatban viszont már tényleg nincs jelentősége( számomra), hogy a másik bele tud-e tenni ugyan annyit mert ha nem akkor beleteszem én a hiányzó részt.

Komoly kapcsolatban van akinek ez válik be, viszont 1-2 hónap után hadd ne kezdjek közösködni senkivel.
Ha veled történne olyan, hogy lelépnek a pénzeddel biztos nem esne jól, hiába fontosabbak az emberi értékek.

"Szerintem azoknak illik lejjebb venni, akiknek olyan kikötésük van, hogy rendelkezzen mondjuk min. 200 ezres fizetéssel, lakással, albérlettel, jogsival, szöke haj kék szemmel, 1-2 diplomával, ne legyen szemüveges stb. "
A 200 ezer kevés, magam is jóval többet keresek ennél.
Diploma, saját lakás/ház, jogsi nekem alap. Én is rendelkezem mindegyikkel.
A haj és szemszín, szemüveg viszont a legkevésbbé sem érdekel.

#16: Az emberi értékeket is elvárom természetesen, csak a kérdésed nem erről szólt. Sőt, a műveltséget is elvárom.
Nekem rohadtul nem elég, ha valaki csak őszinte, kedves és van pár közös téma.
Messze nem vagyok érzéketlen, ha hozzám hasonlót keresek.
Nem tudom, miből gondolod, hogy aki diplomás és jól keres, az emberileg nulla.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!