Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Örülnétek karácsonyra egy Xiaomi Mi A1nek? Vagy valóban nem illik telefont ajándékozni?
Itt a karácsony lassan, ezért még múlt héten vettem a barátnőmnek (lassan 2 hónapja vagyunk együtt, de régóta ismerjük egymást) egy Xiaomi Mi A1-et, a kedvenc színében, mivel elég sokat panaszkodik a régi telefonjára, és jelenleg nincs pénze újat venni.
Azonban pár haverom szerint nem illik telefont ajándékozni, bár nem tudták kifejteni, hogy miért. Egy másik ismerősöm (na ő viszont nem haver, csak kénytelen vagyok elviselni) gáz vagyok, amiért nem presztízstelefont vettem neki.
Így megkérdezném tőletek, gyakoris lányoktól, hogy örülnétek ennek a telefonnak karácsonyra?
Nekem pont ilyenem van, és ajándék volt tőle. (nem 2 hónap után). Szeretem, és örültem neki.
Mondjuk én nem vagyok ilyen telefon-öntudatos, amit tudott is, tehát ebből soha nem lehetett vagy lehetne probléma. De ez ugye én vagyok, a barátnőd meg más ember. Te ismered már annyira, hogy mit szól egy random telóhoz.
Tavaly csaladi osszefogassal azt kaptam. En orultem neki, de valahol terhelt, hogy meg ha szetosztva is, de ekkora koltsegbe kerultem
En azt hogy tudjam viszonozni?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!