Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Örülnétek karácsonyra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Örülnétek karácsonyra egy Xiaomi Mi A1nek? Vagy valóban nem illik telefont ajándékozni?

Figyelt kérdés

Itt a karácsony lassan, ezért még múlt héten vettem a barátnőmnek (lassan 2 hónapja vagyunk együtt, de régóta ismerjük egymást) egy Xiaomi Mi A1-et, a kedvenc színében, mivel elég sokat panaszkodik a régi telefonjára, és jelenleg nincs pénze újat venni.

Azonban pár haverom szerint nem illik telefont ajándékozni, bár nem tudták kifejteni, hogy miért. Egy másik ismerősöm (na ő viszont nem haver, csak kénytelen vagyok elviselni) gáz vagyok, amiért nem presztízstelefont vettem neki.

Így megkérdezném tőletek, gyakoris lányoktól, hogy örülnétek ennek a telefonnak karácsonyra?

2017. dec. 23. 14:55
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
21%

1. Majd én veszek magamnak telefont, nem vagyok analfabéta, ki tudom választani a nekem tetszőt.

2. Még csak nem is hallottam erről a márkáról.

De azt hozzá kell tennem, hogy én extra öntudatos vagyok ilyen szempontból, valamint nemrég vettem magamnak telefont, teljesen felesleges lenne.

2017. dec. 23. 15:44
 12/22 A kérdező kommentje:

11 valaki pl nem hallott a Mazdáról.

Itthon nincs elterjedve annyira, mégis jó kocsikat gyárt.

Amúgy köszi a válaszokat, aki értelmesen válaszolt a kérdésre felpontoztam, remélem azért tetszeni fog nekim

2017. dec. 23. 15:55
 13/22 anonim ***** válasza:
Ha tudod, hogy szuksege van ra, biztos orulni fog neki. Kar errol idegeneket kerdezni.
2017. dec. 23. 15:59
 14/22 anonim ***** válasza:
35%
Jó, nekem mindegy, mit veszel neki. Csak te kérdezted, örülnénk-e egy ilyen ajándéknak.
2017. dec. 23. 16:22
 15/22 anonim ***** válasza:
48%
Én nem örülnék. Szerintem a telefon tipikusan az a dolog, amit az ember maga akár kiválasztani. 2 éve én is szerettem volna új telefont, hetekig nézegettem a tökéletesen, vettem egy Huawei Mate 7-est, ami 10 ezer volt akkor, de leárazva 120 ezerért vettem. Az én ízlésemnek felelt meg, annyit költöttem rá, amennyit akartam. Nem örültem volna, ha kapok egy Samsung Galaxy S5-öst, vagy egy másik telefont, mert nekem az tetszett, azok az erősségei, amiket én kihasználok. Érted már? 24L
2017. dec. 23. 17:25
 16/22 anonim ***** válasza:
Bocsánat, 180 ezer, elírtam pár dolgot.
2017. dec. 23. 17:25
 17/22 anonim ***** válasza:
Amúgy, hogy miért nem kérdezedeg, milyet szeretne? Bár nem lett volna meglepetés, legalább olyat kaphatott volna, amilyet esetleg kiszemelt.
2017. dec. 23. 17:39
 18/22 A kérdező kommentje:

17 a stock Android felülethez van szokva, és formára nem jönnek be neki az új, kávamentes telefonok, de a testvérem iPhone 7-e tetszett neki.

Így nem is volt kérdés, ráadásul itt maga a Google intézi a frissítéseket.

2017. dec. 23. 17:43
 19/22 anonim ***** válasza:

Ha megveszed az a baj ha nem veszed az is baj

.

Érted már ?

2017. dec. 23. 17:49
 20/22 anonim ***** válasza:

Pedig az egy ar ertek aranyban 10/10 telefon.

Abban az arkategoriaban ilyen tudasu keszuleket nehez talalni.

Ha a parod a meretet meg tudja szokni jo lesz.

2017. dec. 23. 17:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!