Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni egy oyan férfival, aki megsértődött rám, amiért van párom?
Új munkahelyem van, 2 hónapja kezdtem. A feladataimhoz gyakran van szükség az informatikusunk segítségére. Ő külsős, nincs a munkahelyemen fizikailag, csak néha beugrik, ha kell, amúgy emailben kommunikálunk.
Eleinte nagyon kedves volt, szívesen segített, mindent elmagyarázott, egyből válaszolt, élőben is nagyon jó fej volt, mikor 1-2-szer találkoztunk.
Aztán egyszer, mikor bejött a munkahelyemre akkor beszélgettünk, és megtudta hogy van párom. Azóta ha bejön, akkor be se köszön abba az irodába, ahol én vagyok, és ami a legrosszabb, az email-jeimre se válaszol, csak napok múlva, ami akadályoz a munkában..
Mit lehetne tenni?
Most komolyan megsértődött, amiért nem vagyok szingli??
24/N
Ne Vele beszélj, a főnöködnek mondd el ezt a problémát mielőtt valami mulasztásod lenne emiatt.
Persze a gondolatodat ne mondd el az informatikus sráccal kapcsolatban, csak a panaszt,hogy nem kezeli időben a problémádat ami miatt Te lemaradsz a munkában.
Az is lehet,hogy szimplán több feladatot kapott, kevesebb az ideje, emiatt válaszol később.
Ha nem tudod a pontos okot csak a tényt kezeld.
Ha úgy érzed,hogy ezt Vele is tudnád rendezni - a főnököt kihagyva- kérd meg először Őt,hogy gyorsabban reagáljon az e-mail-jeidre, mert Neked szükséges az Ő munkája a Te továbbhaladásodhoz.
A főnökömnek ő valakije...
Szóltam már neki normálisan, hogy nem jó hogy ilyen későn válaszol, a válasza körülbelül annyi volt, hogy "ez van".
Szólni kell a főnöknek valahogy, hogy nem tudod végezni a munkád.
Sajnos ez egy háború kezdetének tűnik, valószínű valami elkényeztetett hülyegyerek lehet az illető, aki azt hiszi, minden az övé.
Ha a főnök rokona, nem tudom, mennyire vannak jóban, de lehet, nézni kellene lassan másik munkahelyet. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!