Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 26 éves lánynál mennyi a normális mértékű szexuális kapcsolatok száma? Mármint amire a férfiak még legyintenek
na, én januárban leszek 26 éves szűz lány és eddig 0 kapcsoltam volt.
akkor?
#19-cel teljesen egyetértek. Engem abszolút nem érdekel, hogy szingliként ki hogy éli a nemi életét, tőlem annyi emberrel szexel kötetlenül, amennyivel akar. Persze azért ésszel, járjon szűrésekre és védekezzen.
#20 ha szerinted a nemi élete határozza meg egy ember személyiségét, akkor te még nem jártál emberek között.
Az egy dolog, amit elítélek, a megcsalás. És a kapcsolatfüggőség, inkább legyen évekig szingli valaki, amíg várja az igazit, tudatosan és türelmesen keressen párt, válogasson, minthogy fűvel-fával összejöjjön. De a szexpartnerek száma tényleg hidegen hagy.
Ismerek olyan 26 éves lányt aki szerintem meg sem tudja számolni, és a szám szalad fel. De egy embert szeret mindenkit átver és elhagy azért az egyért.
Szerintem a lényeg hogy ember legyen az illető és mindig őszinte. Nem mindegy hogy érnek véget azok a kapcsolatok és mennyire voltak őszinték, és volt e megcsalás stb.
Bár manapság divat a szexkapcsolat én 30 éves fejemre nem tudom felfogni ezta ajelenséget biztos én vagyok fordítva bekötve.
30f
Mos erre mit lehet válaszolni? Ha azt mondjuk, 5, akkor rohansz lenyomni néhány numerát vadidegen pasikkal, csak azért, hogy teljesítsd a normát? Nincs ilyen szám! Nem egy olyan nőt ismerek, aki még 30 évesen sem találkozott olyan pasassal, akit érdemesnek talált volna arra, hogy lefeküdjön vele.
Az meg, hogy a férfiak mire legyintenek, megint csak egyénfüggő. Rengetegen preferálják a szűz lányokat, míg pl én személy szerint a tapasztaltabbakat szeretem.
Igen, megválaszolódott bennem. Igazából már nem érdekel ki mit gondol róla, nekem jól esett, hogy lett egy második is és sok tapasztalatot szereztem tőle.
Nekem nem jönne az le, hogy megbízhatatlan és félrelép ha egy férfinek sok szexpartnere volt. Persze ilyen hazug alakokkal nem is ismerkednék. Magammal meg tisztában vagyok szóval nincs önbizalomhiányom szerencsére. Nem hiszem, hogy ilyesmin szoronganék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!