Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 26 éves lánynál mennyi a normális mértékű szexuális kapcsolatok száma? Mármint amire a férfiak még legyintenek
hát, ha 20-hoz közelít, akkor látatlanban elgondolkozok rajta.
nincs igazán recept erre, van akinek 1 komoly kapcsolata volt egész életében és van akinek 1 év tombolása volt amikor nem érdekelte, hogy mit gondoltak róla és lefeküdt mindenkivel akit megkívánt.
Nekem a személy fontosabb.
Az egyetlen dolog amiért zavarna a nagy szám, hogy nekem nincs nagy számom és így féltékeny vagyok. :)
Ha valaki 100% magabiztos magában és tudja mi kell a nőnek (akár ágyban, akár azon kívül), akkor nem fogja érdekelni a szám.
Ez az egész számolgatósdi baromság. Van, aki ennyi idősen szűz, azzal sincs probléma. Van, akinek hosszabb, rövidebb kapcsolatokból összejött x szám, van, aki fiatalon nem akart kapcsolatot, aztán megunja a dolgot, és komoly kapcsolatot akar, és van, aki vegyesen kapcsolat, és szingliként kalandok. Sokkal többet számít az, hogy tiszta lapokkal játszott-e, megcsalt vagy megvezetett-e bárkit is. Az előbbinél szerintem nem számít a szám, lehet az 0 vagy 50. A másodiknál már 2 is sok, ha stabil kapcsolat mellett félrejárt a párja tudta nélkül.
Szóval sokkal inkább a személyiség számít, mint a számok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!