Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írnátok neki a helyemben?
Találkoztam ma egy sráccal (mindketten a reptéren dolgozunk, csak más pozícióban), szemezgettünk. Majd odajött hozzánk kávézni, aztán mégegyszer kajálni. Akkor mondta, hogy ha szünetem lesz, szóljak neki. Így is lett, nagyon jót dumáltunk, majd jött harmadszor is kávézni, amikor el akarta kérni a számomat. Utólag bántam, hogy nemet mondtam (nem volt időm irogatni, ezért nem adtam meg). Gondoltam rákeresek, és jelzem, hogy megtaláltam :D
De kiderült, hogy nős és van egy kisgyerek is.
Most azon gondolkozom, hogy jelezzem-e neki mégis, hogy "megtaláltam és lebukott"? :D
Ha úgyis a számomat akarta, egy ismerősnek jelölés belefér?
Nem akarok neki balhét okozni, hiszen nem csinált annyira rosszat. Csak vicces lenne, ha rájönne, hogy már most lebukott :D
Ki mondta, hogy akarok?
Azt mondtam, hogy azt akarom, hogy tudja, hogy lebukott :)
Másrészt attól, hogy nős, még beszélgetni lehet.
Gratulálok mindkettőtöknek. Az tiszta sor, hogy gerinctelen módon kavar a felesége háta mögött.
De te minek akarsz ráírni? Ürügy a lebukás, de hátha összejön belőle valami?
Én nem írnék neki, csak legközelebb, amikor szünetben elhív kávézni, közölném vele, nem, mert már tudom, hogy családja van.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!