Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják ezt a férfiak? írnátok fiúk?
Nagyon sok válaszban láttam itt, hogy egy csomó fiú azt írja, hogy nem menne bele egy kapcsolatba úgy, ha nem működik a szex. :O Én ezt női szemmel nem értem. Ugyanis én sose szoktam randikon lefeküdni a "jelöltekkel" hanem ha 4-5 randi után, ha szimpi és megkérdezi, hogy járnék-e vele, akkor igent mondok. Komolyan az a pasik elvárása, hogy előbb lefeküdjenek a lánnyal és utána döntenek arról, hogy "kell a nő vagy nem"???
Számomra ez teljesen érthetetlen 21 éves fejjel.
Férfiak elmondanátok erről a véleményeteket? És kort is írjatok.
Tudom, hogy le leszek pontozva, de akkor is leírom.
A legtöbben abban a téveszmében élnek, hogy egy jó kapcsolat alapja csak a jól működő szex lehet. Ez baromság.
Egy jó kapcsolatnak az alapja az egymással való kommunikáció, az egymáshoz történő Kapcsolódás. Az, hogy mindig, minden körülmény között a szemébe tudj nézni a párodnak. Szó szerint, és átvitt értelemben is.
Ettől lesz jó egy kapcsolat. Ettől lesz jó a szexualitás is.
Jöhetnek a mínuszok...
27/F
Én is azt gondolom, mint az első válaszoló, de én nem csak férfiaknál, hanem rengeteg nőnél is látom ezt az "a kapcsolat alapja a jó szex"-hozzáállást.
24/F
Én nem értek egyet az elsővel és ment a minusz, mindenkinek adok aki kéri.
Szerintem igen is lényeges a jó szex; nyilván ehhez kell kommunikáció is, így részben igaza van az elsőnek annak, hogy nem feltétlen a jó szex a lényeg, mert a kommunikáció azzá teszi. Node (!), nyilván ez nem az első randin derül ki, de amikor az x. randi után lefekszel valakivel, és a csajnak annyi szexuális kultúrája van, hogy csak fekszik az ágyon mint egy ötágú csillag és kb felkiáltással mondja, hogy na hajrá csináld, az eléggé kiábrándító tud lenni. Nem 21 vagyok, ha annyi lenne örülnék ha subázhatnék valakit, de mondjuk ha egy idősebb nő ilyet tenne azzal nem tudnék mit csinálni; valószínűleg volt már előtte pasija akivel csinálta a dolgot, s ha addig nem változott azután sem fog. 28f
Köszi a válaszokat.
Utolsó nem értek veled egyet, mert egy csomó olyan lány van aki nem fekszik le egyből azzal akivel találkozik, a másik meg lehet már beleszeret a fiúba x. randi után, összejönnek, lefekszik vele és mondjuk nincs nagy tapasztalata, ekkor szakít vele csak azért a pasi mert nem volt neki egy csomó partnere? :o
Én nő vagyok, de én sem jönnék össze olyan ferfival, akivel meg nem volt szex. Mert ha kiderul, h nem passzolunk, az bajos.
24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!