Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mondják ezt a férfiak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják ezt a férfiak? írnátok fiúk?

Figyelt kérdés

Nagyon sok válaszban láttam itt, hogy egy csomó fiú azt írja, hogy nem menne bele egy kapcsolatba úgy, ha nem működik a szex. :O Én ezt női szemmel nem értem. Ugyanis én sose szoktam randikon lefeküdni a "jelöltekkel" hanem ha 4-5 randi után, ha szimpi és megkérdezi, hogy járnék-e vele, akkor igent mondok. Komolyan az a pasik elvárása, hogy előbb lefeküdjenek a lánnyal és utána döntenek arról, hogy "kell a nő vagy nem"???

Számomra ez teljesen érthetetlen 21 éves fejjel.

Férfiak elmondanátok erről a véleményeteket? És kort is írjatok.

2016. szept. 14. 15:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
51%

Vicces, hogy az itteni fiúk többsége azt írja, hogy a (jó) szex nem annyira fontos.

Ez egyrészt azért van, mert még nem volt részük benne. Másrészt egy férfinek a rossz szex még mindig klasszisokkal jobb, mint a nőnek.

Én nőként mondom, hogy ha egy pasival nem működik a szex, akkor nincs jövője a kapcsolatnak. Ezért jó 4-5 randi után túllenni az elsőn, mielőtt belehabarodsz és hosszas kínlódásszerű seveled-senélküled "kapcsolat" lesz a dologból.

2016. szept. 14. 15:45
 12/20 anonim ***** válasza:

# 8: ezek közül egy csomó olyan, amit előzetesen meg lehet beszélni, tehát kipróbálás nélkül is megtudják egymásról a felek, ha valami extrán nem stimmel. Nem tudom elképzelni, mik lehetnek azok a dolgok, amiket nem lehet előre kideríteni, és gyakorlással sem lehet javítani rajta, tehát mindenképpen az első 1-2 alkalommal tud csak kiderülni végérvényesen, hogy nem lesz jó.

Ha olyasmi van, hogy rosszul csinál valamit, de azért nem lesz jó, mert nem hajlandó máshogy csinálni, akkor az nem szexuális össze-nem-illés, hanem szimpla személyiségbeli.

2016. szept. 14. 15:45
 13/20 anonim ***** válasza:
Jó szeretkezés nélkül, halott a hosszútávú kapcsolat. Lehet benne nyűglődni egy darabig, de semmi értelme. Beszélni is lehet róla, de az halottnak a csók.
2016. szept. 14. 15:57
 14/20 anonim ***** válasza:

6os voltam.

Kérdező, azért írtam, hogy X randi után. Iksz. Nem az első randi, hanem az ikszedik randi.

És mint írtam, a te korodban ez valahol okés, de az enyémben nem; aki ennyi idősen is egy csillag az ágyban azon nincs mit változtatni. És ha szar a szex akkor frusztrált leszek ami nem segít a kapcsolaton.

2016. szept. 14. 16:07
 15/20 anonim ***** válasza:

8as vagyok.

12#!

Volt mar olyan, h osszejottem egy sraccal aztan kiderult, h problemai vannak. Neha nem sikerult megkemenyednie, ovszerrel szinte mindig megpuhult egy ido utan (en nekem meg a libidomat vagta haza a foggatlo, uh muszaj volt az ovszer) ...nameg mindig olyan gorcsos volt a szex, sosem ereztem, hogy uristen ez most nagyon jo volt. Fel evig probalkoutunk, vegul elvaltak utjaink.

Es ezt nyilvan nem fogja elmondani egy srac se, hogy ja, amugy legtobbszor nem all fel. Nameg ha mjuk extra pici a penisze, most le leszek pontozva es elkuldve melegebb eghajlatra, de en szeretem, ha picit nagyobb...

2016. szept. 14. 16:21
 16/20 anonim ***** válasza:
Mert mindent azonnal akarnak sokan. Engem férfiként az jellemez, ami téged nőként. Összejövök randik során egy nővel, akit előtte alaposan megismerek és csak ezután fekszem le vele. Magamtól is ezt vallom és bizonyos emberek is, akik ismertek a világban és fejlettek spirituális szinten állítják, hogy akkor lesz igazán tartós egy kapcsolat, ha előtte megismered a másikat alaposan, és majd csak később fekszetek le (nyilván nem éveket vársz, csak pár hetet, néhány hónapot, de nem azonnal dugsz vele.) Ugyanis számomra a szex a fizikai vonzódás koronája, beteljesülése, a csúcs, ha az elején ellövöm, mi marad utána? Ezt sokan nem értik meg.
2016. szept. 14. 16:51
 17/20 A kérdező kommentje:
utolsó: én is pont így gondolom, mint te! :))
2016. szept. 14. 17:02
 18/20 anonim ***** válasza:
Én belemennék olyan kapcsolatba is, Kérdező, nekem nem létszükséglet a sex. Olyannal alapból nem is bújok ágyba, akit nem ismerek és nem tisztelek...ehhez pedig kell egy kis idő. 31 vagyok.
2016. szept. 14. 23:59
 19/20 anonim ***** válasza:

#15 hogy lehetsz a 8-as, ha én vagyok az? Ennyit nem eshetett a százalékom egyetlen nap alatt :))

Amúgy nem hülyeség amit írsz, akár írhattam volna én is :)

Igazából mindegy ki mikor szánja rá magát, vagy kielégítik egymás igényeit, vagy nem. Csinálja mindenki akkor amikor jónak látja és akkor fog kiderülni.

Nem mondom én, hogy ennyi nap vagy annyi, ennyi hét vagy annyi... de addig nem hiszem el, hogy működik a kapcsolat amíg nem tapasztaltam meg ezt a részét is. Idő mint a tenger, nem az a lényeg.

Kb. az autóvezetéshez tudnám hasonlítani. Lehet róla beszélni bármennyit, agyalogni, elméletben mindenki király pilóta lehet, az életben a forgalomban meg majd kiderül. Aztán persze lehet változtatni dolgokon, fejlődni ebben-abban, gyakorolni a tolatást, egyebeket mégiscsak van akinek odaadnám a kocsim, meg van akire nem bíznám rá.

2016. szept. 15. 08:54
 20/20 anonim ***** válasza:
Bocsi, 9# vagyok valóban. Csak lusta voltam visszamenni hanyas vagyok es ezen az oldalon valaki a 8#hoh intézte szavait és a kérdése alapján azt hittem hozzám "beszél"
2016. szept. 15. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!