Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írnátok pár tippet csajok?
Sziasztok lányok pár tippet tanácsot szeretnék kérni tőletek.
Bár sohasem gondoltam volna megtaláltam a boldogságot és férjhez megyek jövőre . :D
Nem tudom hol vehetnék ruhát ahol plus size méret is van (Jász-Nagykunk-Szolnok megyén belül).
Imádom a háromnegyedes újjú csipke rucikat de sajnos nem találok :( Pedig az álom ruhám lenne egy ilyen :)
A díszítést a dekorációt meghívót sem tudom honnan vegyük meg.
Disney témájú dekorációt szeretnék, (Minnie-Mickey) főként.
Azért mert ez hozzánk kapcsolódik de ez most mindegy :)
Ötlet csajok honnan vehetném meg a ruhám és a dekorációt a meghívót?
Előre is köszi :)
21L
Nem tudom mi nevetnivaló van azon ha valakinek nem az a tipikus sablonesküvője van... car dolog az irigység, na mindegy.
A neten nem próbáltál meg szétnézni? Esetleg varrónőt keresni aki megvarrja pont olyanra a ruhát amilyenre szeretnéd? Lehet kicsit költségesebb, de jó esetben egyszer van az embernek esküvője. :)
Neten nézegettem de nem igazán találtam, voltam a közelben egy ruha szalonban de ott sem találtam ilyen rucit.
A megyében nem ismerek varrónőt de szétnézek hátha. :)
Bunkóságnak hangzik, de ha jövőre lesz az esküvőtök akkor addig azért bőven fogyhatsz, én is leadtam 8 kilót az esküvőre, és könyebb ezt a súlyt tartanom, mint folyton újra nekiállni a faragásnak.
Egyébként ruhára, vannak a nagyobb szalonoknak online shopjai, ott vannak méretek, szabások, minden infót megtalálsz. Ugyanígy varrónőt is találsz.
pl Antóniné Bokodi Edit-Antony Fashion szolnokon van, egy telefont megér, hogy vállal e menyasszonyi ruhát, ha igen akkor mindjárt közelebb vagy.
Esküvői dekorra meg szerintem pinteresten és instagramon tudsz a legjobban inspirálódni, és nagyon sok DYE videót is találsz amivel személyesebb is lesz, költséghatékonyabbra is kijöhet, meg ugye nem mindig tud az ember mindent készen megvenni. :)
Sok boldogságot nektek.
Hát ha nem is bunkó kissé bántó...Ráadásul semmit nem tudsz rólam és máris szinte ítélkezel. De nem sértődtem meg vagy ilyesmi
Pcos-em van, így dietetikus által kapott étrendem van +minden nap szinte sportolok.
De duci maradok az esküvőig, ráadásul az esküvőm időpontja is decemberre változott.
Egyébként köszönöm a válaszokat, Debrecenben találtam ruhát.
nem ítélkeztem, de ha azt írod, hogy plus size méret kell menyasszonyi ruhából(amikor ezek a ruhák ÁLTALÁBAN 3-4 méretet is állíthatók9 akkor jogosan feltételezem, hogy nem vagy nádszál...
Nekem is pcos em van csak nekem még összejött egy jó kis tüdő és veseelégtelenséggel is, így a sportok java kilőve, nekem maradt a diéta(saját) meg a foggátló, aztán terhesség után abbamaradtak a tünetek is, remélem nálad is így lesz.(mm hogy esetleg baba után neked is enyhül)
Szerintem hagyjuk ezt a dolgot.
Lehet, hogy 2-3 számmal bővíthetőek, de általában ezek fűzősek, nekem meg az nem tetszik.
De mint írtam találtam!
Egyébként jelenleg is kismama, vagyok tehát boldog leszek én ducin is az esküvőmön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!