Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy fiú jól néz ki akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiú jól néz ki akkor az egyenesen arányos azzal, hogy mindig sürögnek körülötte a lányok?

Figyelt kérdés

Nem tartom magam rossz pasinak (a lányok sem ahogy leszűrtem) de valami mégsem stimmel velem. 20 elmúltam már, de közöm nem volt még lányhoz.

Ez az én hibámnak tudható be és hiába várom a csodát nem fognak nálam kezdeményezni? Lányok, hogy is van ez, úgy őszintén?

2017. dec. 20. 08:53
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

szánalmas, hogy a tapasztalatból adódó válaszok le vannak pontozva. Sok csaj nem képes elismerni a másik fél véleményét, negatív élményét.

gratula

2017. dec. 31. 13:15
 32/35 anonim ***** válasza:

Igen. Mindig lepontozzák a tapasztalatból származó válaszokat.

Hogy miért? Az irígység az ok. Rengetegen próbálják az embereket a saját szintjükre lehúzni. Szánalmas...

Ahelyett hogy segítenék a kérdezőt, értékelnék a dolgokat, lehúzzák a pozitív embereket.

"Nehogymár neki jobb legyen!!!"

Szánalmas. :D

2017. dec. 31. 13:42
 33/35 anonim ***** válasza:

"Nekem nincs ahhoz merszem, hogy odamenjek minden szimpatikus csajhoz."

Akkor mit is szeretnél? Mi menjünk oda, és szedjük fel a csajt neked? Tudod, az az idő, amikor mindent a szüleid oldottak meg helyetted, lassan lejár. Egyre többször kerülsz olyan helyzetbe, amit neked, saját magadnak kell megoldanod. Jól, vagy rosszul. Lesz, amit csak rosszul sikerül, de ez így jó!!! Így helyes. A siker nem jó tanítómester, csak a kudarcaiból tanul az ember. Általuk lesz egyre jobb, kívánatosabb partner, hiszen általuk tanulja meg, mi kell a csajoknak.

Ha ez megnyugtat, elárulom, senki sem úgy születik, hogy tud csajozni. Mindenki a saját pofára esései árán tanulta a "szakmát". Mert a pofára esés nem életfogytos ítélet, csak egy lépcsőfok, ami lassan, de egyre feljebb visz. Ha viszont csak leülsz rá, és tutujgatod a bránert, akkor ne várd, hogy valaha is csajod lesz.

Tetszik, vagy sem, az élet egy harc. Aki erős, az túléli, és továbbörökíti a génjeit. Emlékszel? Ilyesmiről mintha meséltek volna az általánosban, nem? Nos, azóta nem változott semmi, csak most már rád is érvényes az évmilliós törvény.

2018. jan. 1. 08:51
 34/35 A kérdező kommentje:

Sok kérdést olvastam már itt, amit lányok tettek fel, miszerint nagyon tetszik nekik egy fiú és még a kezdeményezést is vállalnák csak, hogy végre valami történjen már közöttük.

Szerintem én is várok egy ilyen lányt, akinek majd kellek annyira, lát bennem annyi fantáziát, hogy megtegyen egy csekély közeledést mert annak legalább jobban kellek mint egy olyannak akit hódítgatni kell. Egy olyan nőnek úgyis addig lennék a párja ameddig nem találna nálam jobbat.

2018. jan. 1. 11:32
 35/35 anonim ***** válasza:

"Egy olyan nőnek úgyis addig lennék a párja ameddig nem találna nálam jobbat."

Sajnálom, hogy ki kell rángassalak a holdfényes lányregény-életedből. Mint mondtam, ez egy harc. Nincs hátradőlés, nincs lazsálás akkor sem, amikor megszereztél valakit. Meg is kell őt tartani! Jelentkező, próbálkozó mindig lesz, aki el akarja venni tőled, és ha nem te vagy (számára) a legjobb, megnézheted magad. Még az én 56 éves feleségemnél is rendszeresen bepróbálkoznak. Ha anyud jól néz ki, nála is, elhiheted. Erről szól az élet. Jónak kell lenni benne. Jó pedig csak akkor leszel, ha megtanulod, hogyan kell.

De mondok mást! Az életedben csak annak van/lesz igazi értéke, amit nehezen, véres verítékkel szereztél meg. A könnyen jött dolgokat nem tudja becsülni az ember. Ha olyan párod lesz, akiért nem kellett megküzdened, akiért nem kell napi szinten megküzdened, te sem leszel boldog, és őt sem tudod azzá tenni.

Mi értelme félseggel élni az életet? Hagyni, hogy elmenjen melletted? Beérni a maradékkal? Inkább keresd meg a tökeidet és viselkedj hozzájuk méltóan.

2018. jan. 2. 09:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!