Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy fiú jól néz ki akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiú jól néz ki akkor az egyenesen arányos azzal, hogy mindig sürögnek körülötte a lányok?

Figyelt kérdés

Nem tartom magam rossz pasinak (a lányok sem ahogy leszűrtem) de valami mégsem stimmel velem. 20 elmúltam már, de közöm nem volt még lányhoz.

Ez az én hibámnak tudható be és hiába várom a csodát nem fognak nálam kezdeményezni? Lányok, hogy is van ez, úgy őszintén?

2017. dec. 20. 08:53
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

18-as, ugyan ebben a hibában voltam én is egy ideig. De ez nem normális dolog. Ez egy probléma aminek szerintem két megoldása van. Az egyik az, hogy valami baromi nagy szerencse folytán elég hamar sikerül találnod valakit akivel megfeleltek egymásnak és megszakad az évek óta tartó kínod. (Lássuk be ez nem a könnyebbik megoldás.) A másik az, hogy felfogod ésszel, hogy ez a fos helyzet ami miatt kattogsz igazából pillanatok alatt megoldható. Nem foglalkozol ezzel, nem szivatod magad azzal, hogy nőt akarsz ébredéstől lefekvésig kettő percenként.

Könnyen meglehet, hogy az első variációt választod és még évekig fogsz szenvedni, mert továbbra sem jön össze az amit szeretnél. Úgyhogy én inkább ajánlom neked a második variációt.

2017. dec. 20. 13:08
 22/35 anonim ***** válasza:
6%
Nem egyenesen arányos, mert az összképet nézik és ha egyéb más téren átlag alatti vagy akkor cse****ted a sármos arcodat. Én elég jóképű srác vagyok (objektív forrás alapján nyugodtan mondhatom), de mivel csak 170-re nőttem, így a csajok túlnyomó többségénél alapból látókörön kívül vagyok.
2017. dec. 20. 17:02
 23/35 anonim ***** válasza:
62%
Attól függ, milyen a szellemiséged. Ha tudsz értelmesen beszélgetni a lányokkal minden témáról, ha elég művelt vagy, akkor majd jönnek az ismeretségek is.
2017. dec. 21. 11:16
 24/35 anonim ***** válasza:
35%

Sajnos el kell szomorítsalak. Statisztikailag sokkal nagyobb sikerrel jár aki mer kezdeményezni. Teszem azt szemezés után lépsz...

Nálam amit jelent: Táncikolok, eljön mellettem, végig a szemembe néz=2perc múlva már itallal a kezében dumcsizunk.

A külső egy dolog. Az hogy jóképű vagy, az egy másik. Ha a személyiséged egy rakás szerencsétlenség, akkor cseszheted, már bocs. Senki nem fog szóba állni veled, max egy ugyan olyan önbizalomhiányos nő. (Ritka)

Szedd össze magad, vedd elő a tökeid és szerezz önbizalmat.

Ha magad nem szereted, mégis más hogyan szeressen? :)))

Bocs ha bárkit is megbántottam. :D

2017. dec. 30. 13:34
 25/35 A kérdező kommentje:
Neked könnyebb dolgod van mert szeretsz bulizni meg táncikálni. Ott elismerem, hogy kitartással lehet esélye egy kevésbé jóképű srácnak is. De én nem szeretek bulizni, amit pedig az ember nem szeret azon az meglátszik. Voltam már egy-két (szó szoros értelemben véve) szórakozóhelyen de nem tudtam mit kezdeni, így egy éve már, hogy nem tettem be a lábam ilyen helyre. Akkor így mi marad? Facebookon írkáljak a lányoknak vagy mégis mi?
2017. dec. 30. 14:11
 26/35 anonim ***** válasza:
21%

akármilyen pasas vagy nem fognak kezdeményezni. Egy szia is luxus, és ha mázlid van, akkor nem nehezítik meg a kezdeményezésed vagy ismerkedésed azzal, hogy szándékosan összezavarnak vagy rossz jeleket küldenek. Jelek...ja mert nem képesek az érzéseiket sem felvállalni...

Ha ismerkedtek akkor mázli ha ő érdeklődik és egy szia hogyvagy ot odabüfög.

Amúgy neked kell hegyet másznod, a másik meg max észrevesz.

én pl magas vagyok és világ életemben megkaptam, hogy jaaaj te magas vagy, biztos odamennek hozzád a nők stb...soha nem volt ilyenre precedens. A kifogás persze mindig megvan mindenre "nehogymááá a nyúl vigye a puskát te kis hisztis kisfiú mennyémá anyucihoz mitképzelsz?"

undorító

2017. dec. 30. 14:15
 27/35 anonim ***** válasza:
19%

Az utolsóval egyet kell hogy értsek. Nem fog hozzád egy nő sem odamenni, ha pedig mégis, azzal nem szabad összeállni, mert még 25 pasihoz fog odamenni. Egy nőnek akármennyi krapekja lehet(ne), pont ezért nem fog ő kezdeményezni. Igenis ha válogathat, márpedig válogathat, engedje meg magának hogy megszerezzék, adja magát nehezen. Legalábbis a számomra optimális és szószoros értelemben vett nő így csinálja.

Sosem volt számomra vonzó, ha az első/második randin meg tudtam fektetni. Kizáró ok is ez a mai napig!!! Hogy miért? El kell gondolkodni. :)

A nőnek nőnek kell lennie, a férfinak férfinak=kezdeményezel...

Kérdésedre válaszolva, igen könnyebb helyzetben van egy "jó pasi", annyival hogy max több jelet kap, amiből tud mozogni, de a legtöbb nő még mindig a belső értékekre megy. (Hála Istennek!)

Nem szeretsz szórakozni... Elárulom én szeretek, de egy kapcsolatom sem jött még össze buliból (max egyéjszakás).

Járj a munkahelyen nyitott szemmel, küldj jeleket, persze finoman és figyeld ráharap e a kiszemelted... Olyan ez, mint a pecázás. :D Az a horgász aki nem meri bedobni a csalit, nem fog halat! ;)

Harmadik opció: Netes társkereső. Az utóbbi időben nagyon keresett dolog lett, mert sikeres. Itt figyelj arra hogy részletesen töltsd ki az adatlapod. Amikor ráírsz egy nőre, ne csak annyi legyen hogy: "Szia! Mizu?" Az nem kreatív, nem vonzó. Írj magadról, estébé...

Talán ami viszont a legfontosabb: Legyen önbizalmad!!!! Szeresd magad! Utóbbi azzal kezdődik hogy elfogadod magad olyannak, amilyen vagy.

Önbizalmat a céljaid eléréséből tudsz szerezni (nem, nem nőkből).

30/F

2017. dec. 30. 14:52
 28/35 anonim ***** válasza:
63%

OK nem tartod magad rossz pasinak, ez eddig rendben is van, de távolról sem vagy jónak mondható és itt van a kutya elásva!

A nem jó pasiknál pedig még a rossz lányok sem fognak kezdeményezni, tehát fel kell emelned a hátsód és megerőltetned magad és akkor fog eldőlni, hogy rossz pasi vagy-e a lányok szerint!

2017. dec. 30. 15:23
 29/35 anonim ***** válasza:
83%

Jajj te hát ez nem olyan nagy ügy :D

Odamész egy csajhoz valami tök hülye indokkal és ha nem flegma, nem bunkó akkor valszeg van nála esélyed.

Amúgy meg a legjobb ha a baráti körödben van szingli csaj, velük a legkönyebb ismerkedni.

Az sem rossz ha facebookon ráírsz egy ismeretlen lányra, legrosszabb esetben letilt, de ez inkább egy fajta végső megoldás legyen inkább. Élőben jobb ismerkedni.

2017. dec. 30. 15:43
 30/35 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, igazán hasznosnak tűnnek, tényleg. :)

Remélem, hogy valami most már fog történni mert így nem mehet tovább. Ezt az odamenést már próbáltam de nem jött be. Itthon mindig simán elhatározom, hogy odamegyek valakihez, sőt még előtte néhány perccel is ilyen "bátor" vagyok, aztán abban a pillanatban, hogy meglátom a kiszemeltet berezelek és nem teszek semmit. Nem tudom ezt hogyan lehetne legyőzni, talán idővel menni fog.

2017. dec. 30. 16:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!