Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van egy gyereke két embernek akkor örökre együtt kell maradniuk? Most ez komoly?
Én ha fogok szülni egy gyereket akkor nem a férfinak szulom! Nem várom el majd tole hogy a gyerek miatt nem hagyhat el!
De a környezetemben a legtobb nő ezt csinalja. Szul egy gyerejet, mrgfogtam a csavot. Es aki szemet vet rá az minden csak tisztesseges nő nem mert neki gyerekes f,sz kell? Mindegyik ezt mondja. Szoval ha van egy parnak gyereke akkor orokre egyutt kell lenniuk?
"Bírom" az ilyen "embereket", mint te, kérdező.
Tipikusan alacsony önbecsülés, saját életed elcseszése, és egy adag rettenetes naivitás, buták vagytok egyszóval, mint egy db bakancs. Mit gondolsz magadtól? Hogy te annyira rohad_t különleges vagy, beléd beléd szeret, és majd az ilyen pasi téged nem csal meg? Most te ezt komolyan gondolod ember?
"Nem kell semmit nyujtani, ha ket ember szereti egymast ninxs mirol beszelni."
Tényleg?
NE haragudj, de nem nehéz megjósolni, hogy te nem leszel nem hogy 10, de 5 évig sem házas.
Egyszerű egy lélek vagy. Ismerek egy ilyen nőt, 40-es.
Volt szerető szerepben, sajnos úgy nézem, nem igen tanult a leckéből, pedig akkor is koppantották őt is egy idő után.
És ezt nem feleségként mondom, még házas sem vagyok, de sokan kezdenek ki velem.
Olyanok is, akiknek amúgy párjuk/feleségük van 1-2.
Én ilyenbe nem adom a fejem, de ha netán mégis adnám, sem lennék ennyire buta és naiv, mint te.
Te meg csak max a szerető szerepébe tetszeleghetsz. Nagyon max eléred hogy veled jöjjön az úriember össze, talán lesz 1- jó évetek. De rád fog unni.
Mert tudod, nem, a "Nem kell semmit nyujtani, ha ket ember szereti egymast ninxs mirol beszelni." ez messze nem lesz elég egy pl 10-15 éves házasságban. ;)
De ezt soha nem is fogja a magad fajta megérteni, majd a tapasztalat előbb-utóbb rávilágít.
A férfire meg:
felelős a saját dolgáért. HA annyira nem szereti az asszonykát, akkor ki tud ő is lépni, ahogy olyan sokan mások. Addig meg hülyíti az ilyen naiv lelkeket, mint pl te.
Annyira tipikus..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!