Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha van egy gyereke két emberne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha van egy gyereke két embernek akkor örökre együtt kell maradniuk? Most ez komoly?

Figyelt kérdés

Én ha fogok szülni egy gyereket akkor nem a férfinak szulom! Nem várom el majd tole hogy a gyerek miatt nem hagyhat el!

De a környezetemben a legtobb nő ezt csinalja. Szul egy gyerejet, mrgfogtam a csavot. Es aki szemet vet rá az minden csak tisztesseges nő nem mert neki gyerekes f,sz kell? Mindegyik ezt mondja. Szoval ha van egy parnak gyereke akkor orokre egyutt kell lenniuk?

2017. dec. 19. 22:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

És az a fa-sz(idézve téged)szerinted minek szült gyereket annak a nőnek? Gondolkozz már ember.

A kérdés meg egy picit árnyaltabb.

A csávónak ha valami nem jó, tud dönteni és lépni magától.

Nem gerinctelen qrvák miatt kell otthagyni egy másikat.

De téged is hagyhatnak még ott ha rád unnak évek után, ne aggódj. Te mit tudsz nyújtani, hogy mondjuk 510 év után ne hagyjanak ott? Inkább azzal foglalkozz.

2017. dec. 19. 23:13
 12/21 A kérdező kommentje:
Minek lenne veled ha a masikat szereti?
2017. dec. 19. 23:13
 13/21 anonim ***** válasza:
75%
És az a fa-sz(idézve téged)szerinted minek *csinált* gyereket annak a nőnek
2017. dec. 19. 23:14
 14/21 A kérdező kommentje:
Nem kell semmit nyujtani, ha ket ember szereti egymast ninxs mirol beszelni.
2017. dec. 19. 23:15
 15/21 anonim ***** válasza:
76%
Ahogy a statisztikákat nézem, egyáltalán nincs így.
2017. dec. 19. 23:32
 16/21 anonim ***** válasza:
0%

Ez most komoly?

Min töröd már megint a kis fejed neked soha nem az kell ami van hanem az ami nem lehetne igaz?

néha menthetetlennek tűnsz. de van esély a javulásodra.

2017. dec. 19. 23:58
 17/21 anonim ***** válasza:
Az oké h nem a férfinak szülöd, de nem.is magadnak...
2017. dec. 20. 06:32
 18/21 anonim ***** válasza:
66%
Nem tudom, hogy milyen "fajtára" gondoltál, mikor lefajtáztál, de mi os a férjemmel közösen vállaltunk gyereket, nem egyéni döntés volt. Így lépett be a harmadik fél (számomra lotyó) a kapcsolatunkba. Elhiszem, hogy 2 ember kell a megcsaláshoz, de pl. az én értékrendembe még a férjem előtt sem fért bele, hogy nős vagy párkapcsolatban élő férfival kikezdjek, ha volt gyereke, ha nem volt. Szerintem ez a normális. Ha egy férfi le akar valakitől lépni, akkor az a saját önálló döntése legyen és nem egy riherongy ráhatása. 35N
2017. dec. 20. 08:38
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Attól, hogy van közös gyermekük, nem kell örökké együtt maradni. Az az ideális nyilván, de a helyzet az, hogy ha egy kapcsolat bármilyen okból tönkremegy, nem érdemes együtt maradni...
2017. dec. 20. 09:30
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Te hülye vagy? Az emberek jó esetben azért csinálnak gyereket, hogy együtt felneveljék rendben, tisztességben. Nem azért, mert csak úgy szórakozásból. Az régen rossz, ha magadnak szülsz gyereket. Az apja meg menjen, amerre lát? Hülye vagy te.
2017. dec. 20. 10:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!